Μακριά από τη βουή της πόλης, το Central Park σας καλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης σε ένα μοναδικό περιβάλλον στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής του Δήμου Καλλιθέας (Πάρκο Σταύρου Νιάρχου).

Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό σκηνικό που τον περιβάλλει, το cafe δίπλα στο κολυμβητήριο, το γήπεδο ποδοσφαίρου, την παιδική χαρά και μια ανάσα από το μεσογειακό κήπο του πάρκου, αποτελεί ιδανική επιλογή για να διαβάσετε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του και να αφήσετε έτσι πίσω το άγχος της καθημερινότητας ακούγοντας υπέροχη μουσική.

Υπέροχα αρώματα καφέ, snacks, ελαφρά γεύματα και γλυκίσματα υψηλής ποιότητας βρίσκονται στη διάθεσή σας κάθε ώρα της ημέρας. Ο καφές παρασκευάζεται με τις καλύτερες ποικιλίες Arabica και κόβεται στο κατάστημά για να είναι πάντα φρέσκος και μυρωδάτος, ενώ οι barristas είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να φτιάχνουν τον αγαπημένο σας ρόφημα ακριβώς όπως το θέλετε.

Συνοδεύσετε οπωσδήποτε με κάποια από τις πίτες του καταλόγου, που είναι χειροποίητες και φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο και πολύ μεράκι. Για εσάς που προσέχετε τη γραμμή σας υπάρχουν επιλογές με λιγότερες θερμίδες!

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη δροσερή, φρεσκοστημένη λεμονάδα.

Info:

Καθημερινά: 07.00-22.00

Τιμές: 1,80 ευρώ (freddo cappuccino)

Ναυάρχου Βώτση 1, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

Τηλ. +30 213 0323806

www.facebook.com/central.park.cafe.athens/timeline