Ξεκλειδώστε την καρδιά σας και αφήστε την αγάπη σας να κυριαρχήσει μέσα από τις 14 συνθέσεις δώρων Cellier! Ανακαλύψτε το κλειδί ανάμεσα στο κρασί και στο απόσταγμα προσφέροντας κάτι διαφορετικό!

 

O Έρωτας είναι ίσως το πιο όμορφο συναίσθημα στην διάρκεια της ύπαρξης μας! Τόσο δυνατό, τόσο μεγαλειώδες… Έρχεται στις ζωές μας ξαφνικά, ουρανοκατέβατα και την αλλάζει ριζικά.

Είναι η κινητήριος δύναμη του κάθε ανθρώπου, το κίνητρό του για να προχωρήσει μπροστά! Μία αίσθηση ανεξήγητης δύναμης, μιας απεριόριστης ενέργειας που μας καθιστά αρχηγό του σύμπαντος.

Με συνοδοιπόρο τον έρωτα μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, να πετύχουμε τους στόχους μας, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Τώρα έχουμε σύμμαχό στην ευτυχία…

Γι’ αυτό φέτος τα Cellier μας παροτρύνουν να τολμήσουμε και να απογειώσουμε την αίσθηση αυτή με τις νέες συνθέσεις δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Μην ξεχνάμε πως ο «οίνος ευφραίνει καρδίαν», το κρασί και το απόσταγμα μας «ελευθερώνει» και μας «ξεκλειδώνει», κάνοντάς μας να λέμε και να πράττουμε πράγματα που διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο να εκφράσουμε!

Εφοδιαστείτε με θάρρος και εκδηλώστε την αγάπη σας επιλέγοντας την σύνθεση δώρου που ταιριάζει στο άλλο σας μισό! Περιηγηθείτε στο e-shop cellier.gr  ή επισκεφτείτε όποιο από τα τέσσερα καταστήματα σας εξυπηρετεί σε, ΚηφισιάΨυχικόΣύνταγμα και  Λ.Συγγρού προσφέρετε ένα ξεχωριστό δώρο σε μία τόσο ιδιαίτερη μέρα!

Χρόνια πολλά στους απανταχού ερωτευμένους…εκδηλωμένους και μη…