Η δραματική σειρά των Duffer Brothers, Stranger Things, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου. To πρώτο τρέιλερ έρχεται έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν τον Οκτώβριο του 2017.

«Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το σχολείο τελείωσε, η πισίνα άνοιξε», γράφει η περίληψη της σειράς στο Netflix.

Το τρέιλερ που έχει διάρκεια 2 λεπτά και 47 δευτερόλπετα ξεκινά με τον Dustin (Gaten Matarazzo) να επιστρέφει σπίτι από ένα ταξίδι, όπου βρίσκει ένα πάρτι έκπληξη, το οποίο έχουν ετοιμάσει οι Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Lucas (Caleb McLaughlin) και Max (Sadie Sink).

«Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πώς θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;», ακούγεται να λέει ο Mike (Finn Wolfhard).

Στην Τρίτη σεζόν της σειράς επανέρχεται το βασικό καστ πρωταγωνιστών: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, και Joe Keery.

Επίσης επιστρέφουν οι Sadie Sink και Dacre Montgomery από την δεύτερη σεζόν, ενώ η Maya Hawke θα υποδυθεί ένα νέο χαρακτήρα, που δουλεύει μαζί με τον Steve Harrington.

TAGS