Στις 17 Σεπτεμβρίου, στον κήπο του Μεγάρου, οι Μusica Ficta, oι Rosebleed και οι Βlue Jazz Fiction καλούν τους Schooligans και όχι μόνο για μία ξεχωριστή βραδιά. Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει από τα ταμεία του Μεγάρου.

Ας γνωρίσουμε όμως λίγο τα συγκροτήματα: Οι Rosebleed είναι ένα πενταμελές εναλλακτικό συγκρότημα ροκ από την Αθήνα με ανδρικά φωνητικά, το οποίο ιδρύθηκε το 2004. Είναι η πρώτη μπάντα του Schoolwave η οποία κυκλοφόρησε δίσκο (το «White Βalloons») με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και συγκεκριμένα τη Sony. Τον Φεβρουάριο του 2010 το κομμάτι τους «Ι want to have it all» βρέθηκε στη 14η θέση των μουσικών προτάσεων στο ΒΒC Radio 1 της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το γκρουπ έχει ήδη παίξει support στον Σαντάνα, στους Ηooverphonic και στους Ρuressence.

Oι Μusica Ficta είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Εχουν παίξει support σε συναυλίες του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του Φοίβου Δεληβοριά.

Το συγκρότημα Βlue Jazz Fiction ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2009 από έξι κορίτσια που προέρχονται από τον Βόλο. Τον Δεκέμβριο του 2009 εμφανίστηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου, ενώ τρία από τα μέλη τους έχουν ήδη εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου.