Το «A Serbian Film», η πιο προκλητική κι αμφιλεγόμενη ταινία της παγκόσμιας φετινής παραγωγής, συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

H ταινία αφηγείται την ιστορία ενός πρώην πορνοστάρ, που υποπίπτει στο δέλεαρ να επανέλθει στην ενεργό δράση έναντι αδρής αμοιβής και περιέχει μια από τις πιο ακραίες σκηνές στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου: τον βιασμό ενός παιδιού.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, η συγκεκριμένη σκηνή είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς «είναι η αναπαράσταση της δικής μας κακοποίησης από τη Σέρβικη κυβέρνηση». Ο Srdan Spasojevic ισχυρίζεται πως «είναι μια αναφορά στη μονολιθική δύναμη των εξουσιαστών που μας υπνωτίζει και μας υποχρεώνει να κάνουμε κάτι πέρα από τη θέλησή μας». Υποστηρίζει επίσης πως «πρέπει να νιώσεις τη βία για να καταλάβεις το μέγεθός της». Όμως το Βρετανικό Συμβούλιο κινηματογραφικής δεοντολογίας (BBFC), είχε διαφορετική άποψη. Απαίτησε από τους παραγωγούς της ταινίας να περικόψουν 49 διαφορετικά τμήματα της ταινίας, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάρκεια της κανονικής προβολής κατά 4 λεπτά.