To StarCraft II έρχεται! 12 χρόνια μετά το πρωτότυπο, θρυλικό StarCraft που μετρά ακόμα και σήμερα εκατομμύρια φανατικούς παίκτες σε όλο το κόσμο, η Blizzard κυκλοφορεί επιτέλους την πολυαναμενόμενη συνέχεια της επικής διαστημικής περιπέτειας των Protoss, των Terran και των Zerg.

Οι τρεις ξεχωριστές και πανίσχυρες φυλές θα συγκρουστούν ξανά σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Ολόκληρες λεγεώνες κλασικών, αναβαθμισμένων αλλά και ολοκαίνουργιων στρατιωτικών μονάδων θα εμπλακούν σε μάχες σε κάθε γωνιά του Γαλαξία καθώς η κάθε φατρία παλεύει για την επικράτηση της.

Προβάλλοντας μια μοναδική single-player εκστρατεία που συνεχίζει την υπόθεση εκεί που τελείωνε το StarCraft: Brood War, το StarCraft II θα μας συστήσει μια σειρά από νέους ήρωες αλλά και γνωστούς πρωταγωνιστές από το παρελθόν σε μια ανατρεπτική ιστορία επιστημονικής φαντασίας γεμάτη με περιπέτεια και ίντριγκες.

Παράλληλα, η Blizzard θα προσφέρει για ακόμα μια φορά απαράμιλλο online παιχνίδι μέσω του Battle.net, την πολυβραβευμένη υπηρεσία παιχνιδιών της, με πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά τα οποία καθιστούν το StarCraft II το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο για κάθε φανατικό gamer!

Το γρήγορο, εθιστικό, και απόλυτα ισορροπημένο ανταγωνιστικό gameplay σήμα κατατεθέν του StarCraft, ξαναζωντανεύει και βελτιώνει την μαγεία του πρωτότυπου παιχνιδιού.

– 3 μοναδικά διακριτές φυλές: Protoss, Terran και Zerg

– Νέες μονάδες και μηχανισμοί gameplay προσθέτουν ακόμη περισσότερες ιδιαιτερότητες στην κάθε φυλή

– Ζήστε μια μοναδικά πρωτότυπη και ανατρεπτική ιστορία στην εκστρατεία single-player

– Ολοκαίνουργια μηχανή γραφικών που υποστηρίζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για εκθαμβωτικά οπτικά εφέ και επικής κλίμακας μάχες

– Πλήρης υποστήριξη multiplayer μέσω του Battle.net με νέα ανταγωνιστικά modes και δυνατότητα matchmaking για ανελέητες online μάχες

– Πλούσια γκάμα εργαλείων map-making και scripting που δίνουν απόλυτη ελευθερία στους παίκτες να παραμετροποιήσουν το gameplay στα γούστα τους και να βιώσουν την δική τους εμπειρία StarCraft II