O Pininfarina αποκαλύπτει ένα ακόμα βίντεο από το πρωτότυπο Cambiano, το οποίο θα έχει τη μορφή ενός sport-sedan και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο.

Το νέο concept του οίκου Pininfarina με το όνομα Cambiano θα ανήκει στην κατηγορία των sport-sedan, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του μετά την εντυπωσιακή φυσικά εμφάνιση που χαρακτηρίζει όλα τα δημιουργήματα του. Ο γνωστός οίκος δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο από το Cambiano που αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα στοιχεία. Επίσης, η τελευταία ενημέρωση δείχνει το πίσω εντυπωσιακό φωτιστικό σώμα με το λογότυπο του μοντέλου να καταλαμβάνει όλο το χώρο αποσκευών.

Το όνομα Cambiano έχει προκύψει από το όνομα της πόλης στην οποία εδρεύουν οι εγκαταστάσεις του οίκου, ενώ με το μοντέλο αυτό ο Pininfarina γιορτάζει δύο επετείους. Η πρώτη αφορά στα 30 χρόνια ύπαρξης του τμήματος «Styling Centre», και η δεύτερη στα 10 χρόνια του αντίστοιχου τεχνικού τμήματος «Engineering Centre». Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ η πρώτη και προς το παρόν μοναδική φωτογραφία του μοντέλου είναι αυτή που παραθέτουμε, η οποία απεικονίζει μέρος του εμπρός τμήματος δείχνοντας ότι πρόκειται για σπορ κατασκευή ενώ τα εμπρός φωτιστικά είναι τεχνολογίας LED.

Πηγή: autotriti.gr