Το ταξίδι μιας γυναίκας στην πτήση από το Ντάλας προς το Λος Άντζελες πήρε περίεργη τροπή, όταν η ίδια βρέθηκε συνεπιβάτης με μια μητέρα και το «κακομαθημένο», όπως λέει, παιδί της. Εξιστορώντας την εμπειρία της στην εφαρμογή Reddit, η ίδια αναφέρει πως «καθόμουν δίπλα σε αυτή τη μητέρα κοντά στα 30, με ένα παιδί που έμοιαζε να είναι περίπου τριών με τεσσάρων ετών. Καθόμασταν σε ένα κάθισμα στον διάδρομο, ενώ η μαμά καθόταν στο παράθυρο, το παιδί της στη μέση και εγώ καθόμουν στην άκρη».

Η γυναίκα είπε ότι περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης, το μικρό αγόρι άρχισε να σηκώνεται στο κάθισμα και «να ποδοπατάει τα καθίσματα ενώ ούρλιαζε ελαφρώς».

«Όλα αυτά ενώ η μητέρα ήταν όλη την ώρα στο τηλέφωνό της», συνέχισε η απογοητευμένη επιβάτης. «Προσπάθησα να έχω οπτική επαφή μαζί της για να την ενημερώσω ότι το παιδί της δε συμπεριφέρεται σωστά». Ωστόσο, σύμφωνα με τη γυναίκα, η μητέρα «αρνήθηκε» να σηκώσει το βλέμμα της από το τηλέφωνό της. «Σκέφτηκα ότι ίσως μετά από 10 λεπτά το παιδί θα κουραζόταν και θα καθόταν, αλλά το παιδί δεν το έκανε», είπε η ενοχλημένη επιβάτιδα.

Η γυναίκα είπε ότι στη συνέχεια αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη μητέρα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήλπιζε. «Σκούντησα τη μαμά στον ώμο και της είπα ότι θα πρέπει να προσέχει το παιδί της και να του πει να καθίσει. Μου έριξε ένα απαξιωτικό βλέμμα και μου είπε να κοιτάξω τη δουλειά μου».

Όπως αναφέρει στο New York Post, η γυναίκα ρώτησε τους χρήστες του Reddit αν έκανε λάθος, με την ανάρτησή της να βομβαρδίζεται από απαντήσεις. «Εγώ θα ζητούσα από το παιδί να σταματήσει να φωνάζει, αν δεν άρεσε στη μαμά τότε θα της έλεγα κάτι», έγραψε κάποιος.

Κάποιος άλλος είπε πως «έχω μηδενική συμπάθεια για τους γονείς που δεν ασκούν γονική μέριμνα και μετά κάνουν τους προσβεβλημένους όταν οι άνθρωποι δε θέλουν να ακούσουν το παιδί τους που ουρλιάζει».

Εν τω μεταξύ, ένα τρίτο άτομο δήλωσε ότι καταλαβαίνει τους γονείς που προσπαθούν να ηρεμήσουν το παιδί τους, αλλά δεν «αντέχουν κάποιον που παίζει στο τηλέφωνο αντί να προσπαθεί να ηρεμήσει ένα παιδί».

Άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των γονέων, αναρωτήθηκαν γιατί η μητέρα δεν είχε φέρει κάτι να απασχολήσει το παιδί. «Έχω δύο παιδιά με τα οποία έπρεπε να ταξιδέψω, αλλά πάντα έφερνα κάτι διασκεδαστικό για αυτά και έκανα ό,τι μπορούσα για να μην ενοχλούν τους άλλους», έγραψε η μητέρα.

Ένας άλλος χρήστης του Reddit δήλωσε ότι θα πλήρωνε περισσότερα για να ταξιδέψει σε πτήση μεγάλων αποστάσεων χωρίς παιδιά. «Ζω στην Αυστραλία, οπότε οι πτήσεις προς Αμερική/Ευρώπη είναι 24ωρες και ελπίζω να μην καταλήξω ποτέ σε μια τέτοια κατάσταση», ανέφερε.