Ένας άντρας ντυμένος γυναίκα προσπάθησε να κάνει σεξ με σκύλο. Πρόκειται για τον Piter Lerwill που φυλακίστηκε για 12 εβδομάδες, αφού τον είδε ένας περαστικός που κάλεσε τρομοκρατημένος την αστυνομία, προτού επιστραφεί το κατοικίδιο στον ιδιοκτήτη του. Ο 30χρονος, παραδέχθηκε τη αποτρόπαια πράξη, μετά τη σύλληψή του. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και αργότερα επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, ενώ αναζητήθηκε εγγύηση ότι ο Lerwill δεν θα είχε πρόσβαση σε ζώα.

Οι αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό συνέβη στο Hurstpierpoint του Δυτικού Sussex – από όπου κατάγεται ο Lerwill. Του έχει επίσης απαγορευτεί να κατέχει ή να έχει τον έλεγχο σκύλου για πέντε χρόνια, ενώ έχει επίσης έχει εγγραφεί στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών για το ίδιο χρονικό διάστημα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Sussex είπε: «Ο Lerwill, από τη Western Road, Hurstpierpoint, παραδέχτηκε απόπειρα επαφής με ένα ζώο στο Lewes Crown Court και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων. Επιπλέον, τιμωρείται με « ο Lerwill έχει πενταετή διαταγή εγκληματικής συμπεριφοράς που του απαγορεύει να κατέχει ή να έχει την κηδεμονία ή τον έλεγχο ενός σκύλου χωρίς επίβλεψη. Θα είναι επίσης στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών για πέντε χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

MONNA O AHLOLELOA HO KOTA NTJANANA Bokamoso News 24.10.2022Litaba tse hlahang naheng ea England, teropong ea Sussex,…

Posted by Bokamoso Daily News on Monday, October 24, 2022

Ο 30χρονος συνελήφθη αφού η αστυνομία έλαβε καταγγελία για έναν άνδρα ντυμένο με γυναικεία ρούχα που εμπλέκεται σε σεξουαλική πράξη με έναν σκύλο. Ο σκύλος μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνίατρο για αξιολόγηση της κατάστασής του και φροντίδα. Ευτυχώς δεν υπέστη τραυματισμό και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

«Ο Lerwill κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του, όπου στη συνέχεια πέρασε ένα σύντομο χρονικό διάστημα στη φυλακή, ενώ μπορούσε να επαληθευτεί μια διεύθυνση όπου δεν θα είχε πρόσβαση σε κανένα ζώο. Αφέθηκε ελεύθερος με υπό όρους εγγύηση από τα δικαστήρια εν αναμονή της δίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Lerwill άλλαξε την παραδοχή του ως ένοχος. «Τα ιατροδικαστικά δείγματα που ελήφθησαν κατά την αξιολόγηση του σκύλου ενίσχυσαν την υπόθεση ότι υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα με το ζώο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος και μεταδίδει η DailyMail.

Ο επικεφαλής ερευνητής Oliver Robinson είπε: «Αυτή ήταν μια εξαιρετικά δυσάρεστη περίπτωση όπου ο Lerwill κακοποίησε ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Αυτή ήταν επίσης μια σοκαριστική υπόθεση που βασιζόταν σε μαρτυρίες και όχι στο θύμα, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις» ανέφερε ο επικεφαλής.

«Χάρη στην έγκαιρη αναφορά του πληροφοριοδότη, μπορέσαμε να συλλάβουμε τον άντρα και να ολοκληρώσουμε έγκαιρα τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, γεγονός που συνέβαλε στην εξασφάλιση της καταδίκης. «Αυτή η καταδίκη σημαίνει ότι ο Lerwill θα παρακολουθείται κατάλληλα από μια ομάδα ειδικών για πέντε χρόνια για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις εντολές που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο». Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ένας άλλος άνδρας Dean Beer, 56, κατέγραψε με άρρωστο τρόπο τον εαυτό του να κακοποιεί σεξουαλικά το κατοικίδιό του πριν το στείλει σε άλλο άτομο μέσω του Facebook Messenger. Όμως το σοκαριστικό υλικό αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του αφού έλαβε πληροφορίες από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος για ανέβασμα μιας άσεμνης εικόνας. Έμεινε έγκλειστος για εννέα μήνες αφού τον περιέγραψαν ότι είχε «έντονο ενδιαφέρον για κτηνωδία».