Ένα ζευγάρι στο TikTok έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας του, η οποία φαίνεται τεράστια, με πολλούς να κοροϊδεύουν τον άνδρα και να τον αποκαλούν «παππού» και την σύντροφο του «εγγονή» ή «κόρη» του.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk , το ζευγάρι που ονομάζεται Cowboy και Angel δεν έχουν αποκαλύψει την ηλικιακή διαφορά που έχουν, όμως μέσω μιας σειράς από βίντεο, διαφημίζουν την σχέση τους και φαίνεται πως έχουν αρκετές δεκαετίες διαφορά.

Ο Cowboy και η Angel

«Αδελφές ψυχές μέχρι τη μέρα που θα πεθάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Angel, δείχνοντας το ασημένιο δαχτυλίδι που δέχτηκε για την πρόταση γάμου. Επιπλέον, σε άλλο βίντεο ανέφερε μαζί με τον αγαπημένο της, ότι «η ανόητη αγάπη είναι η καλύτερη αγάπη».

Έτσι, αναρτούν συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, η οποία περιλαμβάνει διακοπές σε ακριβά μέρη και πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και νυχτερινές εξόδους σε εστιατόρια.

Παρόλα αυτά, αρκετοί χρήστες σχολιάζουν αρνητικά την σχέση της, με έναν να αναφέρει πως «μου λείπει όταν ο παππούς μου με κρατούσε έτσι». «Ωχ, είναι τόσο ωραίο όταν οι κόρες είναι κοντά με τους παππούδες τους», έγραψε ένα άλλο άτομο και κάποιος άλλος χρήστης πρόσθεσε ότι «αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα για τα θέματα που έχω με τον μπαμπά μου».

Όμως ορισμένα άτομα έχουν υπερασπιστεί αυτή την σχέση, με ένα να αναφέρει πως «εσείς οι δύο είστε τόσο αξιολάτρευτοι. Οι άνθρωποι απλώς ζηλεύουν!» και έναν άλλον να συμπληρώσει ότι «μου αρέσει να σας βλέπω ευτυχισμένους! Προερχόμενος από σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, έχω να πω να μην ακούτε όσους διαφωνούν».

@cowboy.and.angel

The morning before the big Cowboy and Angel engagement! #agegapcouple #agegaplove #agegaprelationship

♬ Golden – Harry Styles