Μία περίεργη υπόθεση ερευνά η Αστυνομία στη Γαλλία, καθώς εντόπισε μέσα σε διαμέρισμα έναν νεκρό άνδρα που ήταν γυμνός, ενώ περιστοιχιζόταν από διάφορα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, το περιστατικό καταγράφηκε στο Ναντέρ και με βάση τις αρχές, πρόκειται για έναν 43χρονο που εργάζονταν ως στέλεχος πληροφορικής σε εταιρεία. Ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία του και ένας συνάδελφος του ανησύχησε, με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σπίτι του άνδρα άνοιξαν εύκολα την πόρτα, καθώς δεν ήταν κλειδωμένη και μόλις μπήκαν μέσα ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα, καθώς ο 43χρονος ήταν νεκρός με τα πόδια δεμένα, ενώ είχε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι.

Μάλιστα, περιστοιχιζόταν από διάφορα ερωτικά παιχνίδια και αρκετά από αυτά, ήταν διάσπαρτα και σε όλο το διαμέρισμα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια διάρρηξης και οι αρχές προσανατολίζονται σε τέσσερα πιθανά σενάρια.

Τα σενάρια για τον νεκρό άνδρα

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας του Ναντέρ, δήλωσε χαρακτηριστικά για την υπόθεση, πως «σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, το σώμα του θύματος δεν έφερε ίχνη χτυπημάτων». Παράλληλα, σημείωσε ότι «δεν φαίνεται να υπήρξε καυγάς μέσα στο διαμέρισμα και στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν σημάδια διάρρηξης».

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πόρτα του καταλύματος, όταν έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ήταν καλά κλειστή αλλά δεν ήταν κλειδωμένη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι αρχές λοιπόν, προσανατολίζονται σε τέσσερα σενάρια. Αρχικά, η υπόθεση που αποκλείουν να έχει συμβεί, αλλά δεν μπορούν να ακυρώσουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, είναι το σενάριο της δολοφονίας. Έπειτα, υπάρχουν τρία σενάρια που θεωρούν πιο πιθανά και συνδέονται με το γεγονός, ότι ο 43χρονος εντοπίστηκε γυμνός και με ερωτικά βοηθήματα δίπλα του.

Έτσι, θεωρούν ότι είτε υπήρξε ένα σεξουαλικό παιχνίδι «ερωτικής ασφυξίας» με έναν σύντροφο που πήγε στραβά, είτε πρόκειται για τυχαία αυτοερωτική ασφυξία που έγινε την στιγμή που ο άνδρας αυτοϊκανοποιούνταν, είτε η όλη υπόθεση αφορά αυτοκτονία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για αυτή την περίεργη υπόθεση, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής και τις τοξικολογικές εξετάσεις.