Ένα τετράχρονο παιδί κατάφερε να κλέψει πολλές καρδιές αλλά και να βάλει… φωτιά στις συζητήσεις γύρω από το όνομα του. Το μικρό παιδί, σύμφωνα με το ανακοίνωσε ότι είναι αγόρι κατά τη διάρκεια του Pride Parade του Βανκούβερ.

Ο Charlie Danger Lloyd από τον Καναδά γεννήθηκε και δηλώθηκε ως κορίτσι κατά την γέννηση του, όμως όπως είπε η μητέρα του, από πολύ μικρό έλεγε ότι είναι αγόρι.

Στον κόσμο του Internet έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες και τα πλάνα που δείχνουν το μικρό παιδί, να έχει τη γιαγιά του στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του Parade ενώ η περιοχή γεμίζει μπλε καπνό δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι αγόρι.

«Ο Τσάρλι πήδηξε από χαρά καθώς το πλήθος τον επευφημούσε. Δεν μπορούσε να πιστέψει την αγάπη και την υποστήριξη που έδειχνε από τους παρευρισκόμενους» είπε η 27χρονη μητέρα του, Alaina Bourre.

Παρά την ευτυχία που φαίνεται στα πλάνα να έχει το παιδί, η μητέρα του είπε πως δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση από μερίδα κόσμου που δεν συμφωνεί με τα όσα αντίκρισε στις φωτογραφίες.

Ωστόσο, η Bourrel, όπως αναφέρει το nypost.com είπε ότι το παιδί της άρχισε να μιλάει για το φύλο του σε ηλικία μόλις 2 ετών, λέγοντας στην οικογένειά του κάθε μέρα ότι «μεγαλώνει για να μοιάζει με τον μπαμπά» και «είμαι αγόρι».