Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίαζε, κακοποιούσε άγρια και άφηνε μια γυναίκα να λιμοκτονήσει, ενώ την κρατούσε αιχμάλωτη για πέντε ημέρες. Ο εφιάλτης της τελείωσε όταν κατάφερε να αποδράσει και να καλέσει βοήθεια.

Ο 51χρονος Charles Tanner συνελήφθη την Τετάρτη και κρατήθηκε χωρίς εγγύηση μέχρι την εξέταση της υπόθεσής του στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα από το ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε η New York Post, το περιστατικό ήρθε στο φως στις 8 Ιουνίου, όταν το φερόμενο θύμα, γνωστή μόνο με τα αρχικά A.H., εμφανίστηκε στην πόρτα του γείτονα στη μέση της νύχτας γυμνή και γεμάτη μελανιές στο σώμα.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο, η γυναίκα κακοποιήθηκε άγρια σεξουαλικά, ξυλοκοπήθηκε, μαστιγώθηκε με καλώδιο, ενώ ο άντρας αρνήθηκε να της δώσει φαγητό και νερό και την απείλησε και με μαχαίρι.

Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον Tanner επί πέντε χρόνια και ότι ήταν σε σχέση μαζί του. Η σχέση αυτή τελείωσε τον περασμένο μήνα. Όπως είπε ακόμη, στις 3 Ιουνίου πήγε στο σπίτι του όταν προσφέρθηκε να της δώσει ναρκωτικά. Στη συνέχεια ο άντρας απαίτησε σεξ ως πληρωμή.

Το ζευγάρι έκανε συναινετικό σεξ για μία ώρα όμως τα πράγματα έγιναν βίαια όταν του αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί κρυφά με έναν άλλον άντρα στη διάρκεια της σχέσης τους. Τότε εκείνος την κλώτσησε. «Τις επόμενες ημέρες τη χτυπούσε επειδή ήταν άπιστη».

Παράλληλα, τη βίαζε και την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ μέχρι «το σημείο που έκανε εμετό σε έναν κουβά», σύμφωνα με το έγγραφο. Η γυναίκα ανέφερε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τουλάχιστον 10 φορές στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, ενώ τη βίασε και με «πλαστικό παιχνίδι και ένα αγγούρι».

Ο άντρας φέρεται να τραβούσε και φωτογραφίες της την ώρα που τη βίαζε, τις οποίες έστελνε σε φίλους της και στον πατέρα της στο Facebook.

Για να την εμποδίσει να το σκάσει, φέρεται να κοιμόταν πάνω της τη νύχτα ή σε μια πολυθρόνα που μπλόκαρε την πόρτα του υπνοδωματίου.

Μετά από πέντε ημέρες κακοποίησης, τελικά κατάφερε να το σκάσει ενώ εκείνος κοιμόταν και να ζητήσει βοήθεια στο σπίτι του γείτονα.