Κατά την διάρκεια των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, σημειώθηκε ένα απρόοπτο περιστατικό στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς ο 4χρονος πρίγκιπας Λούι έβαλε τις φωνές και άρχισε να ουρλιάζει.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δισέγγονος της Ελισάβετ, ο 4χρονος Λούι προκάλεσε αίσθηση στον εξώστη των ανακτόρων όπου η βασιλική οικογένεια παρακολουθούσε τις αεροπορικές επιδείξεις, μετά την παρέλαση.

Ο Λούι, φορώντας τα «ναυτικά» του, στεκόταν όρθιος ανάμεσα στην 96χρονη προγιαγιά του και τη μητέρα του, την Κέιτ, πλάι στα μεγαλύτερα αδέλφια του, τη Σαρλότ, 7 ετών και τον Τζορτζ, 8 και δεν είχε στιγμή… ησυχία: ακουμπούσε με τους αγκώνες στο κιγκλίδωμα, εμφανώς βαριεστημένος, έδειχνε με το δάχτυλο τα αεροπλάνα, έγερνε στο πλάι, κρατούσε τα αυτιά του, με ορθάνοιχτο το στόμα, αποσπώντας ένα χαμόγελο από την πολύ σοβαρή προγιαγιά. Η μητέρα του έσκυψε πολλές φορές για του πει «δυο λογάκια» στο αυτί.

Οι εικόνες αυτές αναμένεται ότι θα ενισχύσουν την πολύ θετική εικόνα της «ιδανικής οικογένειας» που προβάλλουν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ. Ο Ουίλιαμ, που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 40, είναι το δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, πίσω από τη βασίλισσα, με ποσοστό 66%, ακολουθεί η Κέιτ –την οποία εξυμνούν με κάθε ευκαιρία οι ταμπλόιντ– με 60% ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται μόλις στο 50%. Το ζεύγος πιστεύεται ότι ενσαρκώνει πλέον το μέλλον της μοναρχίας.