Συναγερμό στην Πυροσβεστική σήμαναν ορισμένες εκρήξεις οι οποίες ακούστηκαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Η Χιονάτη και οι Επτά νάνοι». Μετά τις εκρήξεις, σύμφωνα με την Daily Mail ξέσπασε φωτιά στα Pinewood Studios στο Μπάκιγχαμσιρ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου παραμυθιού της Χιονάτης.

Στις εικόνες που δημοσίευσε η Daily Mail μια τεράστια φλόγα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στο σετ ταινιών, το οποίο περιλαμβάνει ένα ξύλινο σπίτι με ψάθινη στέγη, φώτα και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι».

Μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο ανέφερε: «Ένα σετ με ξύλο, δέντρα κλπ κατασκευαζόταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή του Richard Attenborough. Οι φήμες λένε ότι ένα κομμάτι του σετ είχε πιάσει φωτιά, χωρίς να το καταλάβει κανείς και εξαπλώθηκε αμέσως, σε όλο το υπόλοιπο σετ».

Μετά τις εκρήξεις 12 πυροσβεστικά οχήματα με πέντε αστυνομικούς και μια μονάδα ελέγχου από το Μέιντενχεντ έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Εκπρόσωπος των Αρχών πρόσθεσε: «Η αστυνομία της κοιλάδας του Τάμεση, καθώς και η ιατρική ομάδα της Νότιας Κεντρικής Υπηρεσίας είναι επίσης παρόντες, προσπαθώντας να βοηθήσουν».