Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατά. Όπως και να τον κάνεις τσακωτό επίσης. Μία οδηγός της Uber ανακάλυψε ότι ο άντρας με τον οποίο έβγαινε και με άλλες γυναίκες μιας και τον πήρε κούρσα μαζί της.

Η TikToker Jen μοιράστηκε την εμπειρία της σε ένα βίντεο που προβλήθηκε περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές και στο οποίο θυμήθηκε πώς ανακάλυψε ότι η σχέση της (που ήταν βέβαια στα ξεκινήματα) με έναν άντρα με τον οποίο έβγαινε δεν ήταν αποκλειστική όταν εκείνος είχε μπει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της με μία άλλη γυναίκα.

«Όταν αποφασίσετε να μείνετε μέσα την Παρασκευή, κάνετε τη βάρδιά σας για την Uber και ο άντρας σας κάθεται στο πίσω κάθισμα με ένα άλλο κορίτσι», είπε στο βίντεο. Αφού το κλιπ στο TikTok έγινε viral, οι θεατές προέτρεψαν την Jen να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας.

Η περίπλοκη ιστορία και το βλέμμα από τον καθρέφτη

Η ίδια προλόγισε την ιστορία με κάποιες βασικές πληροφορίες: «Σήμερα είναι Δευτέρα, και όλα αυτά έγιναν την Παρασκευή. Από τότε έχουν υπάρξει νέες εξελίξεις, οπότε θα το συζητήσουμε».

Η Jen εξήγησε ότι ο άντρας που πήρε εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν ήταν κάποιος με τον οποίο έβγαινε καιρό αλλά κάποιος με τον οποίο μιλούσε στην εφαρμογή γνωριμιών Hinge. Σύμφωνα με το TikToker, τα πράγματα πήγαιναν καλά και μάλιστα είχε γνωρίσει όλους τους φίλους του σε ένα πάρτι.

«Τον είχα ρωτήσει τι έκανε το Σαββατοκύριακο γιατί ήθελα να κάνουμε παρέα και είπε ότι θα πήγαινε σε έναν αθλητικό αγώνα την Παρασκευή, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα το Σάββατο», είπε, εξηγώντας ότι είχε αποφασίσει να δουλέψει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Jen, ενώ οδηγούσε έλαβε ένα αίτημα από μια γυναίκα που φαινόταν κάπως οικεία στην Jen. Κατά την παραλαβή, η γυναίκα μπήκε στο πίσω κάθισμα, ακολουθούμενη από έναν άνδρα. Καθώς το ζευγάρι άρχισε να μιλάει για τους φίλους του, ωστόσο, η Jen αναγνώρισε τα ονόματα, οπότε συνειδητοποίησε ότι ο άντρας στο πίσω κάθισμα ήταν στην πραγματικότητα ο άντρας που έβλεπε και η γυναίκα ήταν κάποια που είχε γνωρίσει στο πάρτι.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και κάνουμε οπτική επαφή και τότε είναι που ξέρουμε και οι δύο», θυμάται η Jen. «Ήξερα ότι ήταν αυτός, ήξερε ότι ήμουν εγώ. Είχαμε τις μάσκες μας, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε στην αρχή».

Είπε ότι τελείωσε τη βόλτα με τους δύο από πίσω και μέσα σε πέντε λεπτά, έλαβε μια κλήση από τον άνδρα που ζητούσε συγγνώμη. Σύμφωνα με το TikToker, ο άνδρας είπε ότι αυτός και η γυναίκα είναι απλώς φίλοι και ήταν απλώς μια τρελή σύμπτωση. Αλλά όπως έμαθε αργότερα ήταν κάτι παραπάνω από «απλοί φίλοι».