Μία νεαρή γυναίκα από το Μίσιγκαν των έχει γίνει viral στο TikTok για όλους τους λάθος λόγους. Αποκάλυψε ότι έμεινε απαρηγόρητη όταν το ραντεβού της την έστειλε σπίτι με ένα Uber επειδή δεν του άρεσε το ντύσιμό της.

«Ξόδεψα 40 λεπτά στο μακιγιάζ μου για να συναντήσω τους φίλους και τους συναδέλφους του σε ένα μεγάλο event για την εταιρεία στην οποία εργάζεται», είπε η χρήστης του TikTok @nikki.jabs, η οποία γνώρισε πρόσφατα τον Γκρεγκ σε μια εφαρμογή για ραντεβού.

Η Νίκι Τζαμπς – που δημοσιεύει τακτικά για τα «χρονικά των γνωριμιών» της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης – φόρεσε ένα μαύρο, μακρυμάνικο crop top και ροζ, χάρτινο παντελόνι για την εκδήλωση.

Ωστόσο, όταν πήγε να πάρει τον Γκρεγκ, εκείνος δεν ενέκρινε το σύνολο. Η τραγική συμπεριφορά του νεαρού έχει ήδη λάβει πλήθος οργισμένων σχολίων στα social media.

«Δεν ένιωθε άνετα να με δουν οι συνάδελφοί του αλλά ένιωθε άνετα να μπω σε ένα όχημα με έναν άγνωστο»

«Ήταν πολύ ντροπιασμένος που τον έβλεπαν μαζί μου με αυτό το ρούχο, οπότε με έστειλε σπίτι με ένα Uber και πήγε στα εγκαίνια χωρίς εμένα», είπε η συντετριμμένη γυναίκα στους followers της.

«Είμαι πολύ λυπημένη γιατί πέρασα τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να φαίνομαι όμορφη και με έστειλε σπίτι με ένα Uber. Ποιος το κάνει αυτό; Με έστειλε σπίτι με έναν άγνωστο το βράδυ της Παρασκευής», είπε, συγκρατώντας τα δάκρυα σε ένα βίντεο που ακολούθησε στο TikTok, το οποίο έχει προβληθεί περίπου 8 εκατομμύρια φορές.

«Δεν ένιωθε άνετα μαζί μου με τους συναδέλφους του, αλλά ήταν άνετα να με στείλει σπίτι με έναν άγνωστο σε ένα Uber», είπε η Τζαμπς, προσθέτοντας ότι ο άνδρας της είχε πει προηγουμένως να μην φοράει μακιγιάζ ή γόβες στα ραντεβού τους.

Σε ένα άλλο βίντεο, η TikToker εξήγησε πώς η συμπεριφορά του γινόταν αργά αλλά προοδευτικά πιο ανησυχητική.

«Όλα ξεκίνησαν με μικρά σχόλια εδώ και εκεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπως “γιατί φοράς τακούνια;” Μου αρέσει όταν φοράς παπούτσια τένις. Γιατί φοράς τόσο μακιγιάζ;».

Όπως ανέφερε η κοπέλα πλέον δεν βγαίνει με αυτό τον παραβιαστικό άνδρα και σε άλλο ποστ της σχολίασε: «Χαίρομαι που βγήκα μετά από μόλις τρεις εβδομάδες και όχι τρία χρόνια».