Η Τζασίντα Άρντερν, Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, έκανε το γύρο του διαδικτύου καθώς η 3χρονη κόρη της, Νιβ, εμφανίστηκε ξαφνικά και διέκοψε την online συνομιλία της περί της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Η Πρωθυπουργός μιλούσε σχετικά με την αλλαγή των περιορισμών όταν η Νιβ που ξέφυγε της προσοχής της γυναίκας που την πρόσεχε επισκέφθηκε το δωμάτιο της μητέρας της, ενώ είχε περάσει η ώρα όπου θα έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι της.

Εν μέσω, λοιπόν, των επιβεβαιώσεων προς τις επιχειρήσεις για την ασφαλέστερη λειτουργία της υπό ένα πλαίσιο κανονισμών κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, η προσοχή της Άρντερν αποσπάστηκε από κάτι που συνέβαινε εκτός πλάνου και μια αδύναμη φωνή ακούστηκε να λέει: «Μαμά;». «Θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι» της απάντησε η Νεοζηλανδή πολιτικός και συνέχισε: «Είναι ώρα για να πας στο κρεβάτι γλυκιά μου. Πήγαινε ξάπλωσε και θα έρθω να σε δω σε λίγο».

Έπειτα, μιλώντας ξανά στο ακροατήριό της, είπε: «Συγγνώμη από όλους». Ανέφερε πως η μητέρα της ήταν παρούσα και πως θα τη βοηθούσε για να βάλουν τη μικρή Νιβ για ύπνο. Ωστόσο, εκείνη ήταν ασταμάτητη. Εμφανίστηκε και πάλι αργότερα αναγκάζοντας την Πρωθυπουργό να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Συγγνώμη γλυκιά μου που παίρνει τόση ώρα», είπε η Άρντερν και εξήγησε στους συνομιλητές της πως θα έπρεπε να σταματήσουν τη ζωντανή μετάδοση.