Ποιος είπε ότι οι Βρετανοί είναι… ξενέρωτοι; Γιατί αν θεωρείτε ως τέτοιον, τον David Gandy τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα όρασης. Ο Δαβίδ, είναι μοντέλο-δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά άλλωστε με τέτοια ομορφιά-, είναι από το Έσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου και ανεβοκατεβαίνει τις πασαρέλες τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο 35χρονος μελαχρινός γόης με τα καστανά μαλλιά και τα γαλανά μάτια, έκανε σαφώς καριέρα στηριζόμενος στην καλή του εμφάνιση και πλέον, δεν είναι αχάριστος, μοιράζεται το μυστικό της καλής φυσικής του κατάστασης.

Ο ύψους 1,91μ. γόης, λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή πρέπει να συμπεριλάβουμε τα φρούτα στο διαιτολόγιό μας: «Αφορά σε όλους, το να είμαστε ενυδατωμένοι σε ότι και να κάνουμε. Είναι απλό, μείνετε μακριά από τα μεταποιημένα τρόφιμα και να καταναλώνετε όσο περισσότερα φρούτα και λαχανικά μπορείτε», λέει σε βρετανικό μέσο.

Μάλιστα, όπως είχε πει στην Telegraph, δεν υπάρχει μαγικό χάπι για μια καλή φυσική κατάσταση και ότι το δικό του σώμα, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ο Gandy, είναι ένα διάσημο μοντέλο, που χάρη στα αψεγάδιαστα
χαρακτηριστικά του και το σέξι παρουσιαστικό του, καταφέρνει να κλείνει δουλειές με οίκους όπως Dolce & Gabbana και Marks & Spencer.