Μια influencer και σταρ του TikTok μπαίνοντας σε ένα site για sugar daddies αναζητώντας τον δικό της ώριμο καβαλιέρο έκανε μία ανακάλυψη που την σόκαρε. Βρήκε κατά λάθος ότι ο πατέρας της είχε προφίλ στο ίδιο site και πρόσφερε τον εαυτό του ως sugar daddy. Από εκει και πέρα τα πράγματα πήγαν πραγματικά άβολα.

Η Άβα Λουίζ, η οποία έγινε διάσημη αφού έγλειψε ένα κάθισμα τουαλέτας σε μια πτήση ως «πρόκληση για τον κορονοϊό» το 2020, είπε ότι έκανε μια περιήγηση σε μια ιστοσελίδα για sugar daddies μια μέρα και παρατήρησε ένα πολύ οικείο πρόσωπο στα προφίλ.

Στην ανάρτηση του TikTok που μοιράστηκε, είπε: «Όταν βρήκα τον πατέρα μου στον ιστότοπο γνωριμιών για sugar daddy που χρησιμοποιούσα του έστειλα μήνυμα “Γεια σου μπαμπά”. Με μπλόκαρε και δεν το συζητήσαμε ποτέ. LOL».

Το βίντεο δημιούργησε πολλά ερωτήματα στους followers της καθώς κάποιοι τη ρώτησαν αν οι γονείς της έμεναν ακόμα μαζί.

Ένας ρώτησε: «Γιατί να του στείλεις μήνυμα;».

«Δεν απαντά στις κλήσεις μου, σκέφτηκα ότι μπορεί να μου απαντήσει εκεί», απάντησε η Άβα, προσθέτοντας ότι το είπε στη μαμά της μετά και ο μπαμπάς της της αγόρασε ένα βραχιόλι Cartier.

Ένας δεύτερος είπε «Αυτό πρέπει να σε έκανε να νιώσεις πολύ άβολα».

Κάποιοι θαυμαστές είπαν ότι είχαν παρόμοιες συναντήσεις οι οποίες δεν πήγαν πολύ καλά.

«Τουλάχιστον ποτέ δεν την πέσατε κατά λάθος στον μπαμπά σας. Αυτό συνέβη στην φίλο μου μια φορά», είπε ένας από τους followers.

@avalouiiselol

It stopped working eventually so I cried to the priest in the confession booth asking him to make it happen & he called me a sinner #fyp

♬ original sound – ✰ J A N A ✰