Οι δικαιολογίες είναι ο εχθρός της άθλησης. Ποιος δεν δίνει… άλλοθι στον εαυτό του για να κάνει κοπάνα από το γυμναστήριο ή για να ξεκινήσει δίαιτα κάποια Δευτέρα!

Η στρατηγική του Luke Ericson αναφορικά με τις δικαιολογίες, είναι να μην έχεις καμία! Ο νεαρός είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αθλητή, ίσως ο μοναδικός στον κόσμο, που κάνει σκληρή γυμναστική με το ένα χέρι.

Ο Ericson ασχολείται με το μπόντι μπίλντινγκ και έχει ξεπεράσει μια σειρά από εμπόδια για να φτάσει σε αυτό το σημείο: αρνήθηκε να μετατρέψει οποιοδήποτε εμπόδιο σε κάποια δικαιολογία.

«Γεννήθηκα με ένα χέρι, το δεξί. Και ο αριστερός μου πνεύμονας έχει περίπου το μισό μέγεθος», λέει ο Ericson στο Barstarzz.
«Κατά τη διάρκεια των ετών, έχω αναπτύξει σκολίωση λόγω της ανισορροπίας του βάρους και την ανισορροπία των μυών. Περίπου πριν οκτώ χρόνια διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 1», συμπληρώνει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.