Κυρώσεις στη ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία

Δεν θα μπορούν να ψηφίζουν στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης


ΚΟΣΜΟΣ
10:38
29/01/2015
Κυρώσεις στη ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία
1
loading

Κυρώσεις στη ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής στο δικαίωμα ψήφου, επέβαλε η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Εγκρίνοντας την έκθεση του αυστριακού βουλευτή των Σοσιαλιστών Στέφαν Σέναχ, η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, επικύρωσε μεν τα διαπιστευτήρια της ρωσικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, αλλά αποφάσισε να αναστείλει το δικαίωμα ψήφου και την εκπροσώπηση των ρώσων βουλευτών στα όργανα της Συνέλευσης.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ψήφισμα, οι αποφάσεις αυτές αποτελούν «σαφή έκφραση καταδίκης της Ρωσίας, για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στην Ουκρανία».

Η Συνέλευση, όπως διευκρινίζεται, θα επανεξετάσει το θέμα της επαναχορήγησης η μη των δικαιωμάτων της ρωσικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, στην επόμενη Σύνοδο της Ολομέλειας τον Απρίλιο του 2015, υπό την προϋπόθεση ότι η Ρωσία θα έχει σημειώσει πρόοδο στην εφαρμογή των απαιτήσεων της Συνέλευσης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar gr1908

    μεγαλεε πούτιν κουράγιο και εμείς μαζί σου είσαι ο μόνος ηγέτης χριστιανός ορθόδοξος και ο μόνος που κατηγορείς την παγκοσμιοποίηση και τη νέα τάξη βλέπε youtube τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει