Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια νέα φωτογραφία της «φυλακισμένης» πριγκίπισσας Λατίφα, η οποία φαίνεται … να περνά ευχάριστες στιγμές στην Ισλανδία παρέα με δυο φίλους της. Έτσι, εικάζεται πως η «όμηρος» του σεΐχη του Ντουμπάι πιθανότατα να έχει ξεφύγει από τα δεσμά του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Σιονέντ Τέιλορ, παιδαγωγός που εδρεύει στο εμιράτο, η 35χρονη πριγκίπισσα φαίνεται χαμογελαστή και αγκαλιά με εκείνη και τον ξάδερφό της Μάρκους Εσάμπρι σε έναν λόφο της Ισλανδίας. «Μία υπέροχη βόλτα με την Λατίφα και τον Μάρκους», προσθέτει στην περιγραφή της δημοσίευσης η κ. Τέιλορ.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η ίδια η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, κόρη του κυβερνήτη της χώρας, είχε συγκλονίσει τον κόσμο με βίντεο που είχε αναρτήσει, λέγοντας πως κρατείται αιχμάλωτη από τον πατέρα της παρά τη θέλησή της.

Βέβαια τους τελευταίους μήνες η κ. Τέιλορ, είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό με την πριγκίπισσα, ενώ τον προηγούμενο μήνα πραγματοποίησαν μαζί ένα ακόμη ταξίδι στην Ισπανία.  Συνεπώς όλα συνηγορούν ότι έχει πιθανόν απελευθερωθεί.

Σε ανακοίνωσή του στον ιστότοπο για την καμπάνια υπέρ της απελευθέρωσης της πριγκίπισσας «Free Latifa campaign», ο ξάδερφός της ανέφερε τα εξής: «Είχα μία συγκινητική επανασύνδεση με την ξαδέλφη μου Λατίφα στην Ισλανδία, Νιώθω ευλογημένος που πέρασα χρόνο μαζί της. Ήταν τόσο ανακουφιστικό που την είδα χαρούμενη, υγιή και προσηλωμένη στα σχέδιά της».

Αφότου ακολούθησε η συνάντησή τους, η καμπάνια ανακοίνωσε τη διάλυσή της όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sky News