Δύο δίδυμα κορίτσια από τη Νότια Κορέα χωρίστηκαν στη γέννα και δόθηκαν για υιοθεσία σε δύο διαφορετικές οικογένειες στις ΗΠΑ.

Οι δυο τους μεγάλωσαν και έμαθαν μόλις πρόσφατα για την ύπαρξη δίδυμης αδερφής. Και τώρα είδε η μία την άλλη για πρώτη φορά, στα 36α τους γενέθλια.

Ούτε η Molly Sinert ούτε η Emily Bushnell γνώριζαν για το παρελθόν τους, κάτι τις έκανε όμως να αρχίσουν να το ψάχνουν ξαφνικά, κάνοντας ακόμα και τεστ DNA.

Στα 36 τους πια, έμαθαν με έκπληξη πως ήταν υιοθετημένες και είχαν μάλιστα και δίδυμη αδερφή. Και για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, ήρθαν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο.

Δεν είναι γνωστό γιατί τις χώρισαν μετά τη γέννα. Αμφότερες ωστόσο δόθηκαν για υιοθεσία μερικούς μήνες μετά σε αμερικανικές οικογένειες, μία στη Φλόριντα και μία στην Πενσιλβάνια.

Τα τεστ DNA που έκαναν ανεξάρτητα οι δύο γυναίκες τον προηγούμενο μήνα έδειξαν πως ήταν υιοθετημένες. Οι δύο δίδυμες άρχισαν να επικοινωνούν, ανταλλάσσοντας ιστορίες και φωτογραφίες.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 29 Μαρτίου, τη μέρα που έγιναν 36 χρονών, ώστε να γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί τα γενέθλιά τους.