Ο Μάντοξ, γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, κατέθεσε εναντίον του πατέρα του κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης μάχης διαζυγίου και επιμέλειας του ζευγαριού, προσφέροντας μια διόλου κολακευτική γνώμη για τον σταρ του Χόλιγουντ, αναφέρει η Daily Mail.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «είχε ήδη δώσει μαρτυρία ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαμάχη περί επιμέλειας», δήλωσε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του Μάντοξ «δεν ήταν πολύ κολακευτική για τον Μπραντ».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι ο Μαντοξ θέλει να αφαιρέσει νόμιμα το επώνυμο Πιτ από το όνομά του, κάτι που η μητέρα του «δεν υποστηρίζει».

«Δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως το επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί», ανέφερε η πηγή.

Τζολί: Έχω αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία

Μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ του Μάντοξ και του Μπραντ Πιτ το 2016, λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία φέρεται πως είναι έτοιμη τώρα να «παράσχει αποδείξεις ενδοοικογενειακής κακοποίησης» στη συνεχιζόμενη δίκη για το διαζύγιό τους.

Η 45χρονη ηθοποιός υπέβαλε νέα δικαστικά έγγραφα την περασμένη Παρασκευή, κατηγορώντας τον Μπραν Πιτ για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η ηθοποιός και τα παιδιά τους, ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, είναι πρόθυμα να προσφέρουν αποδείξεις για την υποστήριξη των ισχυρισμών της ηθοποιού.

«Το τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες τον απαλλάσσει από τυχόν ισχυρισμούς κακοποίησης παιδιών» είχε αναφέρει. «Το Τμήμα έλαβε σοβαρά υπόψη το ζήτημα και στα σχεδόν δύο χρόνια παρακολούθησης, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό που να προκαλέσει συναγερμό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ χαρακτήρισε την νέα κατάθεση της Αντζελίνας Τζολί ως μία νέα απόπειρα να τον διασύρει. «Τα τελευταία 4,5 χρόνια, έχουν γίνει αρκετοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα που έχουν ελεγχθεί και δεν τεκμηριώνονται. Τα παιδιά έχουν χρησιμοποιηθεί από την ηθοποιό για να βλάψουν τον Πιτ ξανά στο παρελθόν. Αυτή η διαρροή εγγράφων από την 4η ή 5η ομάδα δικηγόρων της, έγινε για να βλάψει τον Μπραντ Πιτ».

Τον Νοέμβριο του 2016, πάντως, το τμήμα Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητεία του Λος Άντζελες έκρινε αθώο τον Μπραντ Πιτ μετά από έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών. Το συγκεκριμένο τμήμα πήρε κατάθεση από τον ηθοποιό, την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 τους παιδιά εκείνη την περίοδο, μετά από φερόμενο περιστατικό μεταξύ του Πιτ και του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.