«Έκανα μωρό με έναν θανατοποινίτη», λέει μια Γαλλίδα που έμεινε έγκυος από τον φονιά που έθαψε ζωντανό ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Πώς όμως έμεινε έγκυος με τον τρόφιμο των φυλακών, που του απαγορεύουν τις συζυγικές επισκέψεις; Αυτό μόνο εκείνη το ξέρει και αρνείται να το αποκαλύψει.

Αυτή είναι η παράξενη ιστορία της Sigrid από τη Γαλλία, που παντρεύτηκε τον θανατοποινίτη Alan Wade, που καταδικάστηκε σε θάνατο το 2005 για τη διπλή δολοφονία των συνταξιούχων Reggie και Carol Sumner.

Η 39χρονη Γαλλίδα ζει πλέον στη Φλόριντα των ΗΠΑ και λέει πως οικογένεια και φίλοι δεν επικροτούν τον γάμο τους. Ούτε και το γεγονός ότι ο γιος της είναι προϊόν αυτής της ένωσης.

Η γνωριμία τους άρχισε από κείνη, που του έστελνε γράμματα γιατί είναι κατά της θανατικής ποινής.

«Δεν θέλουμε να πούμε πώς συλλάβαμε τον γιο μου. Νομίζω πως είναι σημαντικό να καθίσουμε και να εξηγήσουμε στον γιο μου πώς ακριβώς ήρθε στον κόσμο, πριν του το πει κάποιος άλλος», λέει χαρακτηριστικά.

'I had a BABY with a death row prisoner' 😨

Posted by Daily Mail on Thursday, February 11, 2021

«Αυτός είναι στη φυλακή, εγώ όμως όχι. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε και τώρα έχουμε έναν γιο», συνεχίζει η Sigrid. Η οποία λέει πως οι κοντινοί της άνθρωποι δεν επιδοκιμάζουν τη σχέση, λέγοντάς της πως είναι σαν να μη νοιάζεται για τα θύματα που άφησε πίσω του ο σύζυγός της.

«Είναι δύσκολο να είσαι σε μια σχέση που βασίζεται σε κάτι τόσο τραγικό. Η οικογένειά μου δεν είναι χαρούμενη, φοβούνται πραγματικά για μένα, μου λένε ‘‘είναι ο χειρότερος άνθρωπος’’».

Η Sigrid λέει πως συνέχισε να του στέλνει γράμματα και έπειτα από 6 εβδομάδες της απάντησε. Οι πρώτες του λέξεις ήταν «σ’ αγαπώ». Εκείνη ήταν ακόμα στη Γαλλία.

Όταν πήγε να τον δει στις Πολιτειακές Φυλακές της Φλόριντα έπειτα από έναν χρόνο γνωριμίας, ο θανατοποινίτης της έκανε πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν το 2016.

Τώρα όλοι αναρωτιούνται πώς ακριβώς έμεινε έγκυος, μιας και οι θανατοποινίτες σπανίως βγαίνουν από την πτέρυγά τους και φορούν πάντα χειροπέδες εκτός κελιού. Οι συζυγικές επισκέψεις απαγορεύονται.

Η ίδια το επιβεβαιώνει αυτό, λέγοντας πως μπορούν να μιλούν στο τηλέφωνο μόλις μία φορά τον μήνα.