Οι συμμαθητές της την πείραζαν για το βάρος. Τώρα, κάποια από τα αγόρια που την κορόιδευαν θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί της, όπως λέει η ίδια. Κι αυτό αφότου έχασε τα μισά της κιλά και άλλαξε ριζικά την εμφάνισή της.

Η 26χρονη μητέρα Τζάκι Κάμπελ από το Τέξας εξηγεί ότι οι συμμαθητές της τη φώναζαν «φάλαινα» και πάσχιζε να χάσει βάρος καθ’ όλη τη διάρκεια της εφηβείας της αλλά και αργότερα.

Τελικά πήρε την απόφαση να κάνει επέμβαση (γαστρικό μανίκι) με αποτέλεσμα να χάσει τα μισά κιλά.

Η Τζάκι εξηγεί πως είχε μεγάλη εξάρτηση από το φαγητό και αντιμετώπιζε θέμα με το βάρος της από την παιδική της ηλικίας. Από τα 8 της οι γιατροί αναγκάστηκαν να τη βάλουν σε δίαιτα παρά τη μικρή ηλικία.

«Παλεύω με το παραπάνω βάρος όλη μου τη ζωή. Στα 8 μου χρόνια με έστειλαν σε διαιτολόγο και από τότε άρχισα να ζω αποκλειστικά σε δίαιτα». Κάτι που, όπως λέει, είχε επίπτωση στην ψυχική της υγείας. Άρχισε να τρώει ακόμη περισσότερο από εκείνη τη στιγμή.

Τα παιδιά στο σχολείο τη φώναζαν «φάλαινα» και τη συνέκριναν με «σεισμό». Στην εφηβεία της, η Τζάκι άρχισε να μισεί την εμφάνισή της όποτε κοιταζόταν στον καθρέφτη.

«Ήμουν απελπισμένη για να χάσω βάρος αλλά περνούσα ώρες κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη με πραγματικό μίσος. Άφησα το βάρος να με ελέγχει και να με διαμόρφωσε στο σημείο που μια μέρα κοίταξα γύρω μου και αναρωτήθηκα ποιο ήταν αυτό το πρόσωπο και πώς έφτασε ως εδώ», σημειώνει.