Αν κάτι μας δίδαξε το στιλ και οι ενδυματολογικές επιλογές της πριγκίπισσας Νταϊάνα όσο ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο και αποτελούσε μέρος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αυτό δεν ήταν άλλο από το ότι οι αυστηροί βασιλικοί κανόνες αναφορικά με το ντύσιμο φτιάχτηκαν για να παραβιάζονται.

Η ίδια συχνά επέλεγε φορέματα που το μήκος τους ήταν πάνω από το κατάλληλο ύψος του ποδιού, σύμφωνα πάντα με το παλάτι, ή το ντεκολτέ τους ήταν αρκετά χαμηλό και αποκαλυπτικό, για να μην αναφέρουμε και τις φορές που δεν φορούσε καλσόν, κάτι που θεωρούνταν αρκετά σκανδαλώδες για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας!

Ενώ, λοιπόν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αψηφούσε τις προσδοκίες του παλατιού με κάθε της εμφάνιση, η ίδια είχε ανακαλύψει μερικά κόλπα που θα την βοηθούσαν, τουλάχιστον, να αποφύγει μικρά «ατυχήματα» που αργότερα θα της προκαλούσαν μεγάλους μπελάδες!

Τις περισσότερες φορές, λοιπόν, χρησιμοποιούσε τα αξεσουάρ της και κυρίως το μικρό τσαντάκι χειρός της για να κρύβει τα σημεία του σώματός της, όπως το μπούστο της, που δεν ήθελε να αποκαλυφθούν κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Cosmopolitan η σχεδιάστρια των συγκεκριμένων τσαντών της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Anya Hindmarch, επινόησε τον όρο «cleavage bags», δηλαδή «τσάντες μπούστου», μιλώντας για το συγκεκριμένο τρικ της πριγκίπισσας στη βρετανική The Telegraph.

Η σχεδιάστρια αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα ότι «συνηθίζαμε να γελάμε με την πριγκίπισσα κάθε φορά που σχεδιάζαμε τις συγκεκριμένες τσάντες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν για ένα και μόνο σκοπό: να καλύπτουν το μπούστο της κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο».

Αν παρατηρήσετε, λοιπόν, φωτογραφικό υλικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα να βγαίνει από αυτοκίνητο, θα δείτε ότι η τσάντα- φύλακας άγγελός της ήταν πάντα εκεί για να προστατεύει το στήθος της από τους αδιάκριτους φωτογράφους!