Ένας δημοφιλής μοσχοβίτης blogger βρίσκεται στα χέρια των αρχών μετά τη μακάβρια ζωντανή μετάδοση που έκανε με το πτώμα της κοπέλας του, που έχασε τη ζωή της σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο σπίτι.

Ο Stas Reshetnikov, που έχει το κανάλι ReeFlay στο YouTube, έκανε live streaming με τη σορό της συντρόφου του στον καναπέ, την οποία προσπάθησε μάλιστα αρκετές φορές να επαναφέρει στη ζωή.

Η αστυνομία της Μόσχας ερευνά τώρα την εμπλοκή του στον θάνατό της, καθώς για την ώρα δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Στο βίντεο που μετέδιδε ζωντανά, ο Stas έσυρε τη νεκρή Valentina ως το σαλόνι, όπου και την άφησε στον καναπέ. Μετά στράφηκε στην κάμερα, με το πτώμα να φαίνεται στο φόντο, και έκλαψε, κατηγορώντας τον εαυτό του για ό,τι συνέβη.

«Θα σας πω», είπε, «μοιάζει νεκρή». Ο Reshetnikov αρνήθηκε μάλιστα να κλείσει την κάμερα ακόμα και όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι του.

«Δεν υπάρχει κάτι να μετανιώσω. Δεν έκανα τίποτα», έλεγε στο βίντεο, ισχυριζόμενος πως ήταν εκείνος που κάλεσε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, που παραθέτουν αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα, που μπορεί να ήταν έγκυος, είχε μείνει έξω από το σπίτι αρκετές ώρες, φορώντας ελάχιστα ρούχα μέσα στην παγωνιά.

Οι γείτονες εικάζουν ότι ο Reshetnikov την είχε κλείσει έξω από το σπίτι.

Η αστυνομία της Μόσχας λέει πως πρέπει να γίνει νεκροψία για να καθοριστούν τα αίτια του θανάτου, ώστε να φανεί αν έχει ευθύνη ο blogger.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Reshetnikov μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου…