Τατάρ για Κυπριακό: Να συζητηθούν κι άλλα μοντέλα εκτός από την ομοσπονδία

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νίκο. Η ελληνοκυπριακή πλευρά ξέρει άλλωστε ποια είναι η σκέψη μας στο θέμα»


ΚΟΣΜΟΣ
9:30
21/10/2020
Τατάρ για Κυπριακό: Να συζητηθούν κι άλλα μοντέλα εκτός από την ομοσπονδία
3
loading

Να συζητηθούν και άλλα μοντέλα λύσης εκτός από την ομοσπονδία, δήλωσε για το Κυπριακό ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, σημειώνοντας: «Υπάρχουν δυσκολίες σε σχέση με το σημείο που είχαν φτάσει τα πράγματα στο Κραν Μοντάνα και πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει από τότε».

«Δεν γίνεται να συζητείται μόνο η ομοσπονδία, πρέπει να έρθουν στο τραπέζι και εναλλακτικές. Εδώ και 50 χρόνια συνομιλιών, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να παρακαθίσουμε σε συνομιλίες με όρους και προϋποθέσεις» είπε σε σε συνέντευξή στη Haber Kibris ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων.

Ο κ. Τατάρ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογική διαδικασία, τους συνυποψηφίους του, αλλά και τη σχέση του με την Τουρκία λέγοντας ότι θα γίνει ο άνθρωπος μεταξύ της λεγόμενης «κυβέρνησης» των κατεχομένων και της τουρκικής πλευράς, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Επιπλέον, όπως σημείωσε, «οι διοικήσεις και των δύο πλευρών δεν έχουν γνωριστεί», εννοώντας τον εαυτό του και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον αποκάλεσε με το μικρό του «Ερσίν» και ο ίδιος θα τον λέει «Νίκο». «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νίκο. Η ελληνοκυπριακή πλευρά ξέρει άλλωστε ποια είναι η σκέψη μας στο Κυπριακό. Το θέμα είναι να το εξηγήσουμε αυτό και στη διεθνή κοινότητα», κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ η ΚΥΠΡΟΣ με τον ΤΑΤΑΡ !

    Η ΚΥΠΡΟΣ Πλέον ειναι στη Διαθεση της Τουρκιας και των Τουρκοκυπριων του ΤΑΤΑΡ ! που θα Προχωρουν Αβίαστα στηνΤουρκοποιηση ΟΛΗΣ της ΚΥΠΡΟΥ με Βοηθό τον Χρονο !Γιατι οιΤουρκοι ξερουν ναΥπομενουν και Επιμενουν !....ΙΑΣΩΝ

  2. avatar Άλλος παζαρτζης

    Ο Τζαμπάζης απο τα πανηγύρια άρχισε τα παζάρια σαν τον Αρχιτσαμπαζη. Ότι πετύχουμε κι ότι Αρπάξουμε. Δεν φτάνει που ειναι εισβολείς και τα πήραν με εισβολή τωρα θέλουν να τα Νομιμοποιήσουν κιόλας Βρωμοφιλη.

  3. avatar Στα ΤΆΡΤΑΡΑ

    Τουρκομογγολοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει