Ο Tom Clifford και η Janine Walker γνωρίστηκαν μόλις πριν από ένα μήνα και σχεδιάζουν ήδη το γάμο τους για το Δεκέμβριο.

Το διαδικτυακό τους ρομάντζο ξεκίνησε μέσα από μια ιστοσελίδα γνωριμιών για… όσους θεωρούν τον εαυτό τους άσχημο. Αρραβωνιάστηκαν αυτήν την εβδομάδα, ύστερα από 4 ραντεβού, στα οποία επιβεβαίωσαν την κοινή τους αγάπη για το junk food μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης!

Ο 36χρονος Tom, θεωρεί ότι το πρόσωπό του τρομάζει τα μικρά παιδιά και εξομολογείται ότι πάντα θεωρούσε τον εαυτό του πολύ άσχημο για να βρει την κα «Τέλεια». «Η ζωή μου άλλαξε μόλις γνώρισα τη Janine. Είναι πανέμορφη και την αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα» είπε ο ευτραφής Tom, ο οποίος ήταν μόνος του από το 1998 μέχρι που συνάντησε τη 31 ετών Janine, μέσω της ιστοσελίδας www.theuglybugball.com.

Η ιστοσελίδα προσφέρει μάλιστα ως δώρο στο ζευγάρι το γαμήλιο ταξίδι στο Borth της Ουαλίας. «Είναι ο πρώτος αρραβώνας και χαιρόμαστε πολύ. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την κοινή τους ζωή» είπε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.