Ο «πεθαμένος» που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο!

«Είμαι ζωντανός» φώναξε στους υπεύθυνους του γραφείου τελετών που τον ετοίμαζαν για την κηδεία του...


ΚΟΣΜΟΣ
16:47
28/02/2014
Ο «πεθαμένος» που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο!
2
loading

Ονομάζεται Walter Williams και είναι από το Lexington, του Μισισιπή ο άνδρας που ενώ βρισκόταν στο γραφείο κηδειών που ετοίμαζε την κηδεία του, ακούστηκε να φωνάζει, «είμαι ζωντανός!».

Ο άνδρας είχε δηλωθεί σαν νεκρός από τον γιατρό που τον εξέτασε γύρω στις 9 το βράδυ, που μετά την επιστροφή του από τον άλλο κόσμο δήλωσε πως πρόκειται για θαύμα...

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών, πρώτη φορά τους συνέβη κάτι τέτοιο ενώ όπως είπαν, ο Williams βρισκόταν μέσα στην πλαστική σακούλα που τοποθετούν τους νεκρούς και περίπου στις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που θα τον ετοίμαζαν για την κηδεία του, άρχισε να κλωτσάει και να φωνάζει πως είναι ζωντανός.

Ο Eddie Hester, ανιψιός του άνδρα, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «δεν γνωρίζω ακόμα πόσο καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά αυτό που μετράει είναι πως επέστρεψε και είναι εδώ μαζί μας».

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, ο γιατρός που είχε εξετάσει τον άνδρα και τον δήλωσε για νεκρό, έκανε λόγο για ένα ανεξήγητο περιστατικό και μίλησε για ένα θαύμα που συνέβη.

Ο Williams που ήταν αγρότης, δούλεψε επίσης και στο τοπικό σχολείο και περιγράφεται από την οικογένειά του σαν «μαχητής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar sakis

    γιατρός του ΕΟΠΥΥ θα τον είχε εξετάσει!!

    1. avatar iakovos

      όχι δεν ήταν στο τελικό στάδιο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει