Αποχαιρετιστήρια γράμματα προς την οικογένειά του έγραψε ο 54χρονος David Welch εγκλωβισμένος και με το χρόνο ζωής του να μετρά αντίστροφα μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά τη συντριβή του σε απομακρυσμένο φαράγγι στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Ο άνδρας εξαφανίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου. Έφυγε από το σπίτι του στο Κάνσας και δεν τον ξαναείδε κανείς.

Η σορός του εντοπίστηκε στις 18 Οκτωβρίου από έναν άνδρα που έκανε πεζοπορία και είδε τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο πουθενά- σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από οποιαδήποτε άλλη πόλη και σχεδόν 1500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το Skynews, ο Welch τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το αυτοκίνητό του.

Εκτιμάται πως έζησε εγκλωβισμένος εκεί για περισσότερο από μία εβδομάδα και στο διάστημα αυτό κρατούσε ημερολόγιο και έγραφε γράμματα στη σύζυγό του Kelly και τους τέσσερις γιους του.

«Ο Dave παγιδεύτηκε στο αμάξι σε φαράγγι βάθους 25 μέτρων, έγραψε στον καθένα μας ένα γράμμα αγάπης. Ήξερε πως πέθαινε και πως δεν είχε ελπίδα», έγραψε η γυναίκα του στο Twitter.

Σύμφωνα με την αστυνομία παραμένει άγνωστο γιατί ο 54χρονος έφυγε από το σπίτι του χωρίς να πει στην οικογένειά του πού πήγαινε αλλά και το γιατί βρέθηκε στη Γιούτα.