Σεξουαλικές σχέσεις όχι με έναν, ούτε με δύο, αλλά με έξι μαθητές της ομολόγησε πως είχε μια καθηγήτρια Λυκείου από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, η οποία δήλωσε χθες, Πέμπτη, ένοχη για τρεις κατηγορίες για παράνομη σεξουαλική επαφή.

Η 40χρονη Nicole Dufault, οι κατηγορίες σε βάρος της οποίας ασκήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, κατέληξε σε μια συμφωνία λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη της.

Η πρώην καθηγήτρια συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2014 κατηγορούμενη για σεξουαλικές επαφές με μαθητές, ηλικίας 14-15 ετών, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «πολλές φορές» από το 2013 έως το 2014 σε χώρους του σχολείου, όπως ανέφεραν οι Αρχές του Essex County.

Οι εισαγγελείς έχουν σημειώσει επίσης πως η πρώην καθηγήτρια έχει καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό σεξ σε έναν από τους μαθητές, ενώ ένας άλλος έφηβος βρισκόταν κοντά τους.

Η ποινή της Dufault αναμένεται να ανακοινωθεί στις 8 Ιουνίου. Όσο για τη συμφωνία της, πρέπει να καταγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης και να χάσει την άδειά της να διδάσκει.