Ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο να του στέλνουν τζάμπα ποτά έχει βρει ένας υπάλληλος γραφείου στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Το καλύτερο στοιχείο μάλιστα είναι ότι τα «δώρα» τα λαμβάνει τις ώρες εργασίας του, όπως αναφέρει η New York Post.

Οι θαμώνες του εστιατορίου Knickerbocker της πόλης Grand Rapids έχουν παρατηρήσει μια πινακίδα που κρέμεται από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζει και το μαγαζί.

Η ταμπέλα, που βρίσκεται κάποια μέτρα πιο ψηλά, γράφει: «Παρακαλώ στείλτε μπύρα στον Sam στον τρίτο όροφο. Ευχαριστώ!».

Ο τρίτος όροφος είναι γραφεία που νοικιάζονται από την Media Place Partners, μια διαφημιστική εταιρεία.

Όσο για την πινακίδα; Φαίνεται να λειτουργεί.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του εστιατορίου, αρκετοί πελάτες έχουν «υποκύψει» στην παράκληση του υπαλλήλου.

«Το σκορ μέχρι στιγμής είναι 85» είπε. Αυτός είναι ο αριθμός των δώρων που έλαβε ο υπάλληλος μέσα σε περίπου έναν χρόνο. Έτσι εξοικονομεί κάποια λεφτά! Είναι μια αστεία ιστορία στην πόλη που αγαπάει την μπύρα και πιστεύω ότι όλοι εδώ εκτιμούν μια δωρεάν μπύρα μία στο τόσο».

Ο διάσημος Sam της ταμπέλας λέγεται ότι είναι ο Sam Hoats, ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος στην εταιρεία Media Place Partners. Ισχυρίζεται ότι εμπνεύστηκε την πινακίδα βλέποντας διαφημίσεις κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο Hoats δήλωσε στο Fox 17: «Κοιτάζω λοιπόν στο γραφείο μου και σκέφτομαι: “Μπορώ να τοποθετήσω μια πινακίδα και να είναι ευανάγνωστη;”».

Με την επιτυχία της ταμπέλας, ο διευθυντής του εστιατορίου είπε ότι μπορεί να καθιερώσει μια «Third Floor Sam» (Sam του τρίτου ορόφου) μπύρα τους επόμενους μήνες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.