Όταν η καλύτερη φίλη της Ffion Ward έχασε τα μαλλιά της μετά τις χημειοθεραπείες που ακολούθησε για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στον εγκέφαλό της, η Ffion αναρωτήθηκε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να δείξει τη συμπαράστασή της.

Έτσι η 14χρονη από το Newtown αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της για να δείξει στην 12χρονη Nia Turner ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Μάλιστα, διοργάνωσε και φιλανθρωπικό έρανο και συγκέντρωσε 1.000 λίρες για τις θεραπείες της φίλης της.

«Είναι περίεργο να μην έχεις μαλλιά. Τώρα όμως μπορώ να ξέρω πώς νιώθει και… βλέπουμε πώς θα ήμασταν αν δεν είχαμε μαλλιά. Άλλωστε έχω πολλά καπέλα, δε με απασχολεί προς το παρόν.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Nia είχε έναν μη εγχειρήσιμο καρκίνο 6 εκατοστών στον εγκέφαλο όταν ήταν εφτά χρονών.

«Το να διοργανώσω τον έρανο και να κάνω κάτι για τη Nia, γνωρίζοντας ότι εκείνη θα ήταν περήφανη για μένα, ήταν τα κίνητρά μου για να το πραγματοποιήσω. Απλά νιώθω ότι είναι κάτι που έπρεπε να κάνω όσο είναι ζωντανή. Το να μεγαλώνεις γνωρίζοντας ότι κάποιος δικός σου θα φύγει κάποια στιγμή είναι τρομακτικό. Συγχρόνως όμως με έμαθε ότι πρέπει κανείς να εκμεταλλεύεται το χρόνο που έχει με τους δικούς του με τον καλύτερο τρόπο» είπε το νεαρό κορίτσι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.