Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες για περιστατικά κανιβαλισμού στη Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τις μυστικοπαθείς Αρχές της χώρας, ένας πεινασμένος άνδρας εκτελέστηκε επειδή… σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει!

Οι ιστορίες που αναφέρει σε δημοσίευμα η έγκυρη εφημερίδα Independent, ξεπερνούν την πιο αρρωστημένη φαντασία και θυμίζουν φρικώδες σενάριο ταινίας. Ένας άνδρας φέρεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να τραφεί!
Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα και εκφράζονται φόβοι για διάδοση της πρακτικής του κανιβαλισμού!

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στη δημοσιότητα τη στιγμή που εντείνονται οι πιέσεις και οι κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας, εξαιτίας των πυραυλικών δοκιμών της Πιονγκ Γιανγκ. Οι κυρώσεις έχουν οδηγήσει το λαό στην απόλυτη απόγνωση και εξαθλίωση.

Το δημοσίευμα του Independent αναφέρει ως πηγή το Asia Press, ένα πρακτορείο ειδήσεων με εδρα την Ιαπωνία, το οποίο φέρεται να έχει ανταποκριτές μέσα στη Βόρεια Κορέα. Η εφημερίδα εκτιμά ότι οι μαρτυρίες είναι αληθινές.