Μεγάλη ζήτηση για τον «θεραπευτικό τουρισμό»

Αυξάνονται οι προτιμήσεις των καταναλωτών


ΚΟΣΜΟΣ
8:50
21/01/2013
Μεγάλη ζήτηση για τον «θεραπευτικό τουρισμό»
loading

Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν «τουρισμό ευεξίας», ο «θεραπευτικός τουρισμός» και ο τύπος ολιστικής ιατρικής Αγιουρβέδα αναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση μέσα στο 2013, σύμφωνα με έκθεση που παρακολουθεί την παγκόσμια βιομηχανία.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τα γυμναστήρια, οι πισίνες και τα σπα υπάρχουν στους χώρους των περισσότερων ξενοδοχείων, αλλά οι διεθνείς αλυσίδες και τα ξενοδοχεία μπουτίκ θα ενισχύσουν τις προσφορές τους προσθέτοντας υπηρεσίες όπως γυμναστική στο δωμάτιο, προγράμματα ύπνου, οργανωμένες διαδρομές τζόγκινγκ και μενού με προϊόντα χωρίς γλουτένη και για χορτοφάγους.

«Τα ξενοδοχεία συνειδητοποιούν ότι όσο ταξιδεύουν οι άνθρωποι θέλουν να παραμένουν υγιείς», είπε στους δημοσιογράφους η Σούζι Έλις, πρόεδρος της εταιρείας SpaFinder Wellness, που συντάσσει την ετήσια έκθεση πρόβλεψης των τάσεων.

Κάποιες αλυσίδες αμερικανικών ξενοδοχείων θα εντάξουν στις παροχές τους διαδρομές τζόγκινγκ με τη συνοδεία υπαλλήλου υποδοχής ξενοδοχείου, ενώ άλλα θα εγκαινιάσουν δωμάτια σχεδιασμένα για «ευ ζην» με αρωματοθεραπεία, καθαρισμό του αέρα ή φωτοθεραπεία

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει