Ο διάσημος τραγουδιστής της ηλεκτρονικής μουσικής Keith Flint είχε την ελπίδα να συμφιλιωθεί με την 31χρονη Ιαπωνικής καταγωγής DJ Mayumi Kai που είχε απομακρυνθεί από αυτόν τον περασμένο χρόνο, λίγες μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, φίλοι του τραγουδιστή των Prodigy, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τη Δευτέρα, ισχυρίζονται ότι της είχε τηλεφωνήσει λίγες μέρες πριν τον θάνατό του. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που ο frontman των Prodigy καθυστερούσε την πώληση της αγροικίας αξίας 1.5 εκατ. λιρών που είχε αγοράσει από κοινού το ζευγάρι, ελπίζοντας ότι ο χωρισμός τους θα ήταν προσωρινός.

«Ο Keith πάντα είχε την ελπίδα ότι μπορούσαν να τα βρουν και της τηλεφωνούσε, ικετεύοντάς την» ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα. «Εκείνη όμως δεν άλλαζε γνώμη και επέμενε να πουλήσουν το σπίτι».

Ο Flint και η Mayumi Kai παντρεύτηκαν το 2006 και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2018.

Ο Βρετανός μουσικός αναφερόταν συχνά στη σύζυγό του ως «σωτήρα του». Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο frontman των Prodigy λάτρευε την κατά 18 έτη μικρότερη Kai, η οποία φέρεται να τον έσωσε από μια ζωή γεμάτη ναρκωτικά, γυναίκες και περιστασιακές σχέσεις.

Αμέσως μετά τη γνωριμία τους, άρχισαν να κάνουν ταξίδια στην Ευρώπη, ωστόσο το αγαπημένο μέρος τους παρέμενε το Έσεξ. Έτσι αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να αγοράσουν ένα σπίτι.

Παρά το δέσιμό τους, τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν σύννεφα στη σχέση τους και η 31χρονη Mayumi  αποφάσισε να εγκαταλείψει τον μουσικό.

Τελικά το πωλητήριο για το σπίτι βγήκε στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν τον θάνατο του Flint. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής βρέθηκε κρεμασμένος στην αγροικία από έναν υπάλληλό του.

Ο Flint ώρες πριν τον θάνατό του έδειχνε να βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Το Σάββατο ο μουσικός απόλαυσε σε μια παμπ στο Έσεξ ένα γεύμα με τον προσωπικό του γυμναστή. Έχοντας πετύχει την ίδια μέρα τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο στο τρέξιμο, σε μια διαδρομή που έκανε συχνά, ο Flint έδειχνε κεφάτος και αναζωογονημένος.

Ένας θαυμαστής του, που έτρωγε με τη σύζυγό του στην ίδια παμπ, αναφέρει ότι ο 49χρονος αστειευόταν με τους θαμώνες και με τον γυμναστή του, λέγοντας ότι το νέο του αυτό «ρεκόρ» στο τρέξιμο του είχε φτιάξει το κέφι.

Μάλιστα, ζήτησε την άδεια του γυμναστή του να αγοράσει μερικές μπύρες για να τις πάρει μαζί του σπίτι.

Μερικές ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής θα έβαζε τέλος στη ζωή του, νικημένος από τους προσωπικούς του δαίμονες.