Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την κινηματογραφικού τύπου σκηνή που μια μπουλντόζα ξεριζώνει ένα ΑΤΜ από τοίχο καταστήματος.

Η επιχείρηση άφησε όπως ήταν φυσικό χαλάσματα στον δρόμο και μια μεγάλη τρύπα στο μαγαζί.

Το βίντεο κατέγραψε τον 28χρονο Maurice Rogers και τους 4 συνεργούς του να φορτώνουν κατόπιν το ATM σε ένα αγροτικό και να γίνονται καπνός με δύο οχήματα.

Την κλεμμένη μπουλντόζα την παράτησαν μάλιστα έξω από το κατάστημα σε κωμόπολη του βρετανικού Κεϊμπριτζσάιρ τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2018.

Η αστυνομία τους βρήκε όμως μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, κατάφεραν πάντως να το σκάσουν. Στην επιχείρηση έπεσε όμως η μάσκα του Rogers και με το πρόσωπό του ακάλυπτο, η αστυνομία τον αναγνώρισε.

Στο δικαστήριο που έγινε πρόσφατα (21 Φεβρουαρίου), γι’ αυτό και κυκλοφόρησε τώρα το υλικό στο ίντερνετ, ο Rogers ομολόγησε το έγκλημα και έφαγε 3 χρόνια και 8 μήνες. Οι υπόλοιποι τέσσερις κακοποιοί παραμένουν ελεύθεροι. Το μετρητό (89.000 λίρες) βρέθηκε πάντως μέσα στο ΑΤΜ και επέστρεψε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.