Οινοπαραγωγός μπαίνει σε μεγάλο κόπο για να παλαιώσει το κρασί του

Η όλη επιχείρηση λαμβάνει χώρα… κάτω από το νερό


ΚΟΣΜΟΣ
21:13
08/01/2019
Οινοπαραγωγός μπαίνει σε μεγάλο κόπο για να παλαιώσει το κρασί του
3
loading

Κάθε φθινόπωρο, ο Piero Lugano από μια κωμόπολη της ιταλικής Γένοβας μαζεύει την ομάδα των δυτών του για να φέρουν στην επιφάνεια το αφρώδες κρασί του, έχοντας περάσει αρκετούς μήνες στον πυθμένα της θάλασσας.

Η όλη επιχείρηση διαρκεί ώρα και περιλαμβάνει πλοιάρια και γερανούς για να ολοκληρωθεί.

Όσο για τον λόγο της ιδιαίτερης αυτής επιχείρησης, «το κρασί ήρθε στον σύγχρονο πολιτισμό μέσω σφραγισμένων αμφορέων που βρέθηκαν στον βυθό, όπου και διατηρήθηκε το κρασί στην υγρή του μορφή», λέει ο οινοπαραγωγός, έχοντας βρει προφανώς ένα δικό του μυστικό για την παλαίωση και τη σωστή διατήρηση του κρασιού

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Νβ

    Καλό είναι να ξέρετε ότι στην Ελλάδα αυτά τα κάνουν εδώ και πολλά χρόνια

    1. avatar Σωστός…..

      Αλλά το κάνει μόνο ένας παραγωγός εδώ και λίγα χρόνια...

    2. avatar γνωστό και ως

      μπόμπες βυθού

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει