Άγιο είχαν ένας συνταξιούχος με τον εγγονό του στη Λευκορωσία όταν ένα άρμα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα που επέβαιναν.

Το περιστατικό συνέβη σε μια διασταύρωση της πόλης Γκρόντνο, στη δυτική Λευκορωσία.

Η κυκλοφορία στο δρόμο είχε διακοπεί προσωρινά προκειμένου να περάσει μια πομπή από στρατιωτικά οχήματα που έρχονταν από παράπλευρη αρτηρία.

Το πρώτο άρμα μαζί με ένα φορτηγάκι μπήκαν στον κεντρικό δρόμο χωρίς πρόβλημα, όμως το επόμενο άρμα παρέκκλινε της πορείας του για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα σταματημένο Volkswagen Polo Variant, στην πλευρά του οδηγού.

Οι εικόνες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, σοκάρουν.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κατά έναν μαγικό τρόπο οι δύο επιβάτες του Volkswagen τη γλίτωσαν με γρατσουνιές. Κατάφεραν μάλιστα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, να βγουν μόνοι τους από το όχημα.

«Περιμέναμε την στρατιωτική πομπή που ερχόταν από έναν παράπλευρο δρόμο να περάσει. Αφού πέρασαν κάποια άρματα, ένα άρχισε ξαφνικά να γλιστρά και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό μου», ανέφερε σοκαρισμένος ο συνταξιούχος οδηγός του Polo περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που βίωσε σε τοπικά ΜΜΕ.

Εκπρόσωποι του στρατού δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος, αλλά στη Daily Mail υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον συνταξιούχο να δίνει χειραψία με στρατιωτικούς. Ο στρατός προφανώς θα αναλάβει τα έξοδα για την επισκευή ή την αντικατάσταση του οχήματος. Το σημαντικότερο βέβαια στην περίπτωση είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω…