Για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του, ο Shed Simove πουλά δαιμόνια γκατζετάκια και αστεία προϊόντα.

Όπως κουλουράκια για όσους μισούν τον έρωτα και την αγάπη, ένα σφουγγάρι που είναι ίδιο με το iPhone X (iFoam) και το όχι και τόσο έξυπνο ρολόι του (Not So Smart Watch), που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λευκό ταμπλό που μπορείς να φορέσεις στον καρπό.

Και για να καταλάβετε ακριβώς για τι μιλάμε, ο Simove έγραψε και ένα μπεστ σέλερ βιβλίο με τίτλο «What Every Man Thinks About Apart From Sex» (Τι σκέφτεται κάθε άντρας εκτός από το σεξ»), το οποίο αποτελείται από 200 λευκές σελίδες!

dfgsdg

Κι ενώ όλη του η δουλειά είναι σατιρική και χιουμοριστική, η τελευταία του συνεισφορά στον κόσμο τον έχει μετατρέψει σε κόκκινο πανί για τον νόμο. Τι έφτιαξε; Μια φουσκωτή κάμερα κυκλοφορίας!

FAKESO τη λέει (για να θυμίζει την πραγματική της GATSO) και την παραγωγή της έχει αναλάβει κινεζικό εργοστάσιο. Ο δημιουργός σκόπευε να την πουλήσει έναντι 30 λιρών για να την προσαρμόζει ο καθένας έξω από το σπίτι του και να κόβουν ταχύτητα οι μανιασμένοι οδηγοί που ξεπερνούν το όριο.

Η αστυνομία τον ενημέρωσε ωστόσο πως αν πουλήσει έστω και μία τέτοια φουσκωτή κάμερα, τότε αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 7 ετών. Αν μάλιστα το μαραφέτι του προκαλέσει ατύχημα, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα γι’ αυτόν.

ghtryrytr

Μιλώντας στην «Daily Mail», ο Shen εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, καθώς είχε ψάξει όπως είπε το θέμα και δεν είδε πουθενά απαγόρευση πώλησης ψεύτικων καμερών κυκλοφορίας: «Είμαι απογοητευμένος, πίστεψα αληθινά πως είχα δημιουργήσει ένα προϊόν που θα μπορούσε να βοηθήσει τους πάντες μειώνοντας τις ταχύτητες κίνησης στους βρετανικούς δρόμους. Το μόνο που θέλω είναι να ενθαρρύνω την ασφαλή οδήγηση»…

«Παρά το γεγονός ότι δεν είναι κατά βάση παράνομο να στήνεις ψεύτικες κάμερες κυκλοφορίας, η αστυνομία δεν τις εγκρίνει», έγραφε στο email που έλαβε από κεντρικό τμήμα της βρετανικής αστυνομίας και συνέχιζε λέγοντας πως αναλόγως πού θα στηθούν αυτές οι κάμερες, αυτό μπορεί να συνιστά παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας, κάτι που επισύρει ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Πόσο μάλλον αν προκληθεί ατύχημα εξαιτίας τους και μηνυθεί ο εφευρέτης από τους εμπλεκομένους. Ο Shen περιμένει τώρα την ετυμηγορία των δικηγόρων του, πάγωσε ωστόσο για την ώρα την παραγωγή του δαιμόνιου προϊόντος του…