Επαφές Ομπάμα με Μακρόν το Σάββατο στη Γαλλία

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει τη στήριξή του πριν τις γαλλικές εκλογές


ΚΟΣΜΟΣ
22:40
30/11/2017
Επαφές Ομπάμα με Μακρόν το Σάββατο στη Γαλλία
1
loading

Στη Γαλλία θα βρίσκεται το Σάββατο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα γευματίσει με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία. Οι Μακρόν και Ομπάμα θα έχουν μια «ιδιωτική» συνάντηση για να προγευματίσουν, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρίσκεται το Σάββατο στο Παρίσι κυρίως για μια ομιλία στο «Les Napoleons» ένα δίκτυο περισσότερων από 3.000 παραγόντων της βιομηχανίας των επικοινωνιών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε στηρίξει επισήμως τον Μακρόν με βίντεο του που είχε μεταδοθεί στις 4 Μαΐου στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, τρεις ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Ο Ομπάμα είχε επίσης εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση των ΗΠΑ στις αρχές του Ιουνίου να αποχωρήσουν από την συνθήκη του Παρισιού για το Κλίμα, την οποία είχαν υπογράψει τον Δεκέμβριο του 2015 συνολικά 195 χώρες με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ο Μακρόν είχε δεχθεί στις 14 Ιουλίου στο Παρίσι επίσημη επίσκεψη από τον διάδοχο του Ομπάμα στην αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Είναι πολλά τα λεφτά Ομπάμα;

    Δεν το βάζει κάτω. Όλα για την παγκοσμιοποίηση ο πουλημένος.
    Είναι πολλά τα λεφτά Ομπάμα;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει