Μετά από οκτώ χρόνια προσπαθειών να τεκνοποιήσουν, το ζεύγος Kerry Tellwright και Craig Hill από την Αγγλία, έμαθαν πως η 34χρονη ήταν έγκυος. Είχαν ήδη μία αποβολή αλλά και δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι ωστόσο δεν γνώριζε πως η γυναίκα έπασχε από μία σπάνια ασθένεια η οποία, θα κατέληγε σε κίρρωση της σπλήνας και του ήπατός της.

pthmmo3

Το έκτακτο περιστατικό, το οποίο τους οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, συνέβη όταν το ζευγάρι βρισκόταν καθοδόν και η Tellwright λιποθύμησε με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Στο νοσοκομείο οι γιατροί την έθεσαν σε τεχνικό κώμα για να μπορέσουν να τη χειρουργήσουν και να προσπαθήσουν να σώσουν το μωράκι που κυοφορούσε. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και το βρέφος ήρθε στον κόσμο θνησιγενές.

pthmmo2

Με μικρά διαλείμματα στα οποία η 34χρονη είχε κάποια επαφή με την πραγματικότητα έκανε 3 εβδομάδες για να ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις. Οι γιατροί είχαν κρατήσει σε μία ειδική κατεψυγμένη θήκη το μωρό έτσι ώστε η Tellwright να μπορέσει να το κρατήσει στα χέρια της και να το αγκαλιάσει, για μία φορά έσω και νεκρό. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες ήρθαν στην δημοσιότητα από την ίδια την οικογένεια σε μία προσπάθεια  να στρέψουν το βλέμμα της κοινής γνώμης στην σπάνια πάθηση HELLP, ώστε και άλλες γυναίκες να μην περάσουν την δική της περιπέτεια.

pthmmo6 pthmmo8 pthmmo9 pthmmo10 pthmmo11 pthmmo13