Μία γροθιά φαίνεται πως ήταν αρκετή για να στοιχίσει τη ζωή ενός πατέρα επτά παιδιών από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Μάλιστα, το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει έναν άντρα που έκανε τζόκινγκ χωρίς τη μπλούζα του να χτυπά τον πατέρα, ο οποίος πέφτει στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Το χτύπημα στο κεφάλι του 48χρονου Τίμοθι Λανγκ, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, φαίνεται πως ήταν μοιραίο για τη ζωή του, καθώς ο άτυχος άντρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, οι έκπληκτοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν τον άντρα που βρίσκεται στο έδαφος, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η επίθεση σημειώθηκε μετά από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών, που πιστεύεται ότι ήταν γνωστοί.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο 33χρονος Γουέιν Χερν συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο του 48χρονου. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χαμογελαστός καθώς οδηγούνταν με χειροπέδες από τους αστυνομικούς.

whtapnch1

whtapnch3

whtapnch4

whtapnch5

whtapnch9