Αυτή η μητέρα 4 παιδιών αποκαλύπτει ότι έχει βγάλει πάνω από 700.000 λίρες βγαίνοντας ραντεβού με πολύ μεγαλύτερους άνδρες, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τα παιδιά της να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα.

Η 37χρονη Nina Peterson που ζει στη Φλόριντα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της πλησιάζοντας μεγαλύτερους, ηλικιωμένους άνδρες και μάλιστα τους χρησιμοποιούσε ακόμη και για να της πληρώνουν τις πλαστικές επεμβάσεις της.

Αποκαλύπτει ότι της έχουν δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 100.000 λίρες για τις αισθητικές επεμβάσεις της και μεταξύ άλλων του… τριπλασιασμού του στήθους της. Σύμφωνα με την ίδια, οι μικρές της κόρες, η 9χρονη Juliana και η 12χρονη Ymahni δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένες με τα ραντεβού της μητέρας τους καθώς συχνά πηγαίνουν μαζί εξωτικές διακοπές και λαμβάνουν ακριβά δώρα από αυτούς. Μάλιστα οι ίδιες συζητούν να κάνουν το ίδιο στο μέλλον, πάντα με τις… ευλογίες της μητέρας τους.

Η μία της κόρη μάλιστα αναφέρει ότι θα ήθελε να βρει έναν άνδρα να της πληρώνει τα πάντα όταν μεγαλώσει και να μην χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτε. Θέλει επίσης να παίρνει δώρα όπως κάνει η μαμά της και να ζει σε ένα παρόμοιο σπίτι, ενώ προσθέτει ότι θα ήθελε η μαμά της να παντρευτεί κάποια στιγμή τον άνθρωπο που της κάνει τόσα πολλά δώρα.

Η μητέρα τους, μιλώντας στη Daily Mail, αναφέρει ότι δεν επηρεάζει τις κόρες της να ακολουθήσουν οπωσδήποτε το δρόμο της, αλλά αν το θελήσουν εκείνες, θα βρίσκετε εκεί για να τις καθοδηγήσει και να τους δώσει συμβουλές για να επιτύχουν. Η ίδια ξεκίνησε να βγαίνει με πλούσιους, ηλικιωμένους άνδρες αφού έκανε την πρώτη της αισθητική επέμβαση, αλλά αποκαλύπτει ότι βγαίνει με έναν κάθε φορά και δεν κάνει παράλληλες σχέσεις. Τονίζει ότι αυτό που κάνει δεν είναι το ίδιο με το να είναι ιερόδουλη, καθώς δεν έχουν όλα να κάνουν σχέση με το σεξ. Πολλοί από τους άνδρες που έχει βγει της έχουν δώσει χρήματα πριν βρεθούν σεξουαλικά.

Μιλώντας για το παρελθόν της, αναφέρει ότι έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές και άρχισε να βγαίνει με άνδρες για να αυξήσει το εισόδημά της, αλλά πλέον έχει γίνει η βασική της ασχολία.

slu1 slu3 slu4 slu5 slu6 slu7 slu8