Αυτές τις στιγμές της γέννας σίγουρα δεν τις ξεχνά καμιά γυναίκα, αλλά αυτή η μητέρα που ζει στην Αυστραλία έχει ένα λόγο παραπάνω.

Είναι κάτι που σπάνια συλλαμβάνεται από την κάμερα, γεγονός που καθιστά τη φωτογραφία του τοκετού της νέας μητέρας, Koto Nakamura στις 20 Μαΐου αρκετά ιδιαίτερη. Η Nakamura και ο σύζυγός της Sina Niakansafy περίμεναν να έρθει στη ζωή ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι είχε μάλιστα γεμίσει από ροζ δώρα, από συγγενείς και φίλους που είχαν μάθει το φύλο του παιδιού.

Όταν λοιπόν στον τοκετό αποδείχτηκε ότι το κοριτσάκι ήταν… αγοράκι, η αντίδραση της Nakamura τα λέει όλα. Η στιγμή συνελήφθη από τη Jessica Jackson, μια φωτογράφο από το Hobart της Αυστραλίας, η οποία απαθανατίζει τις γεννήσεις, τα τελευταία 4 χρόνια. Ήταν έκπληκτη από αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά της. «Ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι», είπε η ίδια στο mashable.

Περιέργως, μία μαία που ήταν στην αίθουσα τοκετών είπε μια παρόμοια ιστορία λίγο πριν τη γέννα, χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθούσε μετά.

«Αστειευόμασταν όλοι, προσπαθούσαμε να φανταστούμε πώς θα είναι ή πώς θα ήταν οι αντιδράσεις αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να αναρωτηθούμε για πολύ καθώς αυτό συνέβη στη Nakamura», είπε η φωτογράφος. Ανέφερε μάλιστα ότι ο τοκετός κράτησε ώρα οπότε ήταν όλοι πολύ κουρασμένοι, αλλά μόλις βγήκε το μωρό και συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για αγόρι έχασαν την φωνή τους και ξέσπασαν σε γέλια. Αρχικά η νεαρή μητέρα πίστεψε ότι την κορόιδευαν και ότι αστειεύονταν επειδή είχαν κάνει την προηγούμενη συζήτηση.

Η φωτογραφία της γυναίκας, πάντως, με τη μεγάλη της έκπληξη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ ούτε η ίδια δεν φανταζόταν ότι η έκφρασή της θα ήταν σχεδόν τρομαγμένη. Το αγοράκι είναι υγιέστατο και πλέον απολαμβάνει τις αγκαλιές της μαμάς του. birth5birth3 birth2birth4