Πολλοί είναι εκείνοι που ονειρεύονται να αφήσουν τη δουλειά τους και να γυρίσουν τον κόσμο και υπάρχουν κι εκείνοι που καταφέρνουν να κάνουν τα ταξίδια στον κόσμο, δουλειά τους.

Η 25χρονη Jill DeConti λέει πως αυτή είναι πια η ζωή της και μάλιστα τα έσοδά της είναι εξαψήφιος αριθμός. Άφησε πίσω τη δουλειά της στον τομέα της οικονομίας, στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ με στόχο να ζήσει μια πιο «γεμάτη» ζωή κι έκτοτε δεν κοίταξε πίσω.

Όπως η ίδια περιέγραψε στη Daily Mail, η καθημερινότητά της περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως πτήσεις με ελικόπτερο και χαλάρωση σε θερμές πηγές ενώ ταυτόχρονα κερδίζει, όπως λέει, τεράστια ποσά.

Της άρεσε πολύ η δουλειά της αλλά ένιωθε ένα κενό, όπως αφηγείται, από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε ασφαλές περιβάλλον. Κι έτσι πέρσι αποφάσισε να πάρει η ζωή της νέα πορεία, πούλησε το σπίτι της και όλα τα υπάρχοντά της και ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο.

«Η οικογένειά μου ήταν μονογονεϊκή, όταν η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο όταν εγώ ήμουν μαθήτρια, ένιωθα πως ήθελα να δω τον κόσμο και για εκείνη, επειδή εκείνη δεν μπόρεσε», λέει.

Για την 25χρονη είναι σημαντικό να έχει πολλές πηγές εισοδήματος «για να μην βάζεις τα αυγά σου σε ένα καλάθι», όπως εξηγεί.

Η βασική πηγή του εισοδήματός της είναι η αναζήτηση προϊόντων online και η πώλησή τους σε διάφορες πλατφόρμες και η εταιρεία μάρκετινγκ που διοικεί. Ταιριάζουν και τα δύο με την αγάπη της γι’ αυτόν τον τρόπο ζωής καθώς πολλά από τα αντικείμενα που πουλά τα βρίσκει σε διάφορες χώρες.

Εργάζεται 4-5 ώρες την ημέρα, νωρίς το πρωί και πριν πάει για ύπνο το βράδυ, ενώ αρχικά δούλευε τη μισή μέρα, «έμαθα όμως να δουλεύω πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά, είναι εφικτό αν χρησιμοποιείς το χρόνο σου με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα», εξηγεί.

Επέλεξε να επικεντρωθεί στα ταξίδια πολυτελείας και άρχισε να γράφει σε μπλογκ και να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Παράλληλα γράφει το e-book της και κάνει μαθήματα online σχετικά με τις εμπειρίες της ενώ βοηθά και γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν ή να αρχίσουν τη δική τους επιχείρηση.

Ταυτόχρονα δέχεται χορηγίες από εταιρείες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Αρχικά είναι τρομακτικό και πρέπει να πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου, αλλά συνέχισα να προσπαθώ και δεν τα παράτησα. Πλέον ταξιδεύω στον κόσμο ενώ εργάζομαι χωρίς να είμαι δεσμευμένη σε κανένα μέρος», τονίζει. «Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να βγάλεις λεφτά online αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά και αποφασιστικότητα για να το κάνεις με επιτυχία».

Επί ένα χρόνο, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της, αφιέρωνε όλο τον ελεύθερο χρόνο της για να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για το online marketing, την αναζήτηση ευκαιριών στην αγορά αλλά και για το σχεδιασμό των επόμενο κινήσεών της. «Επίσης διάβασα βιβλία άλλων επιτυχημένων ανθρώπων και κατάλαβα τι έκαναν σωστά ώστε να το εφαρμόσω κι εγώ», προσθέτει.

Στόχος της είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει την επιχείρησή της ενώ αναζητά νέους προορισμούς- με την  Ελλάδα και την Κούβα να είναι ψηλά στη λίστα της.

«Δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο, είμαι απλώς ένα κορίτσι που είχε ένα όνειρο και επιχείρησε να το κάνει πραγματικότητα. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτά που κάνω κι εγώ, αρκεί να ξεκινήσει με ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να έχεις μεγάλη πίστη στον εαυτό σου», είναι η συμβουλή της.

luxury1 luxury2 luxury3 luxury4 luxury5 luxury6