Ανατριχίλα προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος γυναίκας που κυοφορούσε, στη Νέα Υόρκη. Η φίλη της τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια της άνοιξε την κοιλιά και έβγαλε το μωρό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο του εγκλήματος, η 22χρονη Ashleigh Wade (δεξιά) βρέθηκε στην είσοδο του κτηρίου με τα χέρια της γεμάτα αίμα. Είπε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε την Angelikque Sutton (αριστερά) «όσες περισσότερες φορές μπορούσε», σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

hjgdjdafd2

Την αστυνομία ειδοποίησε ο σύντροφος της Wade, Angel Praylow, ο οποίος βρήκε τη γυναίκα να κρατά το μωρό ενώ η Sutton κειτόταν δίπλα γεμάτη αίματα.

Ο πλακούντας του νεογέννητου κοριτσιού βρέθηκε στο πάτωμα του μπάνιου, όπως αφηγήθηκαν αστυνομικοί που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ το μαχαίρι με το οποίο έπεσε νεκρή η άτυχη γυναίκα που διένυε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε κοντά γεμάτο αίματα.

Μητέρα και μωρό μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου η 22χρονη Sutton εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η Wade ισχυρίστηκε αρχικά πως είχε μόλις γεννήσει η ίδια το μωρό αλλά αργότερα άλλαξε την κατάθεσή της και υποστήριξε πως η έγκυος φίλη της της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της με μαχαίρι κι εκείνη, σε αυτοάμυνα, την απέφυγε και στη συνέχεια έμπηξε το μαχαίρι στο λαιμό της.

Μετά, της άνοιξε την κοιλιά για να βγάλει το μωρό και να του σώσει τη ζωή, όπως είπε στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για το φόνο της Sutton ενώ εξετάζεται και από ψυχιάτρους.

Στο προφίλ του Angel Praylow στο Facebook είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες με μωρουδιακά ρούχα και εικόνες από υπέρηχο εγκυμοσύνης καθώς η Wade υποστήριζε πως είναι έγκυος με προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού την 16η Νοεμβρίου.

Η γυναίκα έλεγε στους γείτονές της πως ήταν έγκυος και, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποδειχθεί αν όντως περίμενε παιδί.